Mina ord och tankar

Alla inlägg den 8 maj 2012

Av Neta - 8 maj 2012 18:40

Ja det har jag haft idag med Lotta som är verksamhetsansvarig på Ronald McDonalds hus nr 5 i Uppsala. Jag visste ju redan att hon var positiv till idén och vi hade ett himla bra samtal idag. Det roliga är också att vi har nog stött på varandra i dom här sammanhangen tidigare då hon dels arbetat på barn när vi låg inne med E, dels varit verksamhetsansvarig på Huddingehuset i många år bl.a då vi bott där och jag verkat i stödgruppen, vi kan även ha setts i tjänsten då hon är förskollärare. Hon är Salabacketjej, har gått i Brantan och bott i Bälinge som är vår grannby. 10 år yngre än mig dock. Vi ska luncha snart så då får man väl se om man står där och fnittrar "Jaså var det du"   

Det första vi enades om idag, var att eventet ska vara i maj-juni 2013, då kommer det mer i fas med öppnandet av de första rummen i huset.


Igår fick jag också ja från en av Sveriges mest "kända" sångare, jag vill inte skriva vem det är förrän det är spikat och eftersom det är lite trögt med svar från den park vi vill vara i så kan jag inte ge annat än prel. datum till artisterna heller ännu. Han deltog dock i årets melodifestival. Mailade parken igen idag också med den senaste infon men svarar dom inte snart får vi kanske titta på alternativ, finns några bra ställen förutom det. Vi har ju flera dansställen bara här i och runtom stan där det går att vara vid all sorts väderlek.


Vad gäller artister som jag trodde skulle bli den svåraste biten har det gått bättre än jag trodde, dom har tillfrågats om "självkostnadspris" och för dom flesta är det ok, då ställer man upp, heders åt er. Annars bestämde vi idag att hålla oss runt 10-milagränsen för att inte reseersättningarna ska skjuta i höjden, finns ju mycket där också, framförallt i 08 och jag har ju en hel del att fråga också.

Sponsorer vet jag ju sen tidigare event jag varit med i att det inte brukar vara några problem med, här kommer ju barncancerfonden dessutom vara med till 40% och deras namn öppnar många företags sponsringsvilja, dessutom är ju alla sponsring avdragsgill så kära läsare,företagare, orkestrar m.fl., Ge ett bidrag!!    Den här verksamheten behöver allt man kan få, Ingen kan göra allting men alla kan göra någonting!!! Även små bidrag från privatpersoner är lika viktiga som företages mer generösa bidrag. Viktigt är också att ha folk som kan arbeta ideellt där på ort och ställe, så hör av dig, ju fler vi är ju bättre.


Pratade även ordentligt med sonen idag och han ställer upp, han är ju en van arrangör också och kan säkert ha bra idéer om både verksamhet och marknadsföringen. Han blir en bra "vaktmästare" ni vet en sån som fixar med lite allt möjligt, men kan tänkas behöva ett par sånna till. Vete 17 om det inte behövs "tekniker" också. Kan ju behövas om vi ska ha den artistkavalkad som dragplåster jag vill ha. Familjen i övrigt ställer också upp och jag vet vilka kompisar som kommer att göra det, frågan kommer var så säker.   Jag har ju fler "arrangörer" och fixare i bekantskapskretsen hehe och upptagningsområdet är stooort.


Vad jag ska göra nu framöver är att prata med mina gamla kontakter vad gäller barnaktiviteter, vi har tänkt oss djurhagar, ansiktsmålning, såpbubblor och då menar jag stoooora sånna som man kan få vara inne i, clownerna så klart och sen har jag en grej på gång som jag vet att iaf mina barnbarn kommer att gilla ooootroooligt mycket. Men det får vara lite hemligt än så länge.

Sen ska jag jaga sponsorer men det är ju som regel bara ett telesamtal bort och jag vet ju sen innan vilka jag ska höra med.


Vuxenverksamheten på kvällen blir kanske inte så mkt mer än en dans, eller kanske dansgala ??? Nu spånar jag... roligare med fler som spelar kortare tid än en som står där i 4 timmar eller två som turas, hur många isf??? Någon artist eller 2 eller kanske rent av 3  emellan isf som dom får kompa  Måste ju ha omroddningsunderhållning. Eller kan man bli sponsrad med hyra av grundutrustning så dom bara behöver egna instrument??? Kan det gå till så??? Vill man spela så??? Ja allt detta tål då att tänkas på....


Ja det är tur det är gott om tid, jag kan ju inte hålla på så långa stunder, bara det här inlägget är skrivet i flera omgångar. Ni lär få höra mer om detta var så säkra    och som sagt, hör av er om ni vill vara med.








 

 



Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards