Mina ord och tankar

Alla inlägg den 25 maj 2012

Av Neta - 25 maj 2012 23:35

Först möte med Lotta som visade sig vara precis så trevlig som jag föreställt mig. Också van att hålla på med sånt här och jag kände att vi var lite på samma linje. Beredd att hjälpa till med en del saker, bara en sån sak.   roligare när man är fler också.

Nu har vi ju spikat det vi kan spika och det är kanske lite tidigt att göra så mkt mer nu men jag ska fila på en skrivelse till olika företag iaf. Jaga lite uthyrare av hoppborg och kolla upp så alla artister kan. Sen ska vi försöka få till ett möte med oss två och Lena som arrenderar parken senare på höstkanten.

Ev kanske vi justerar lite tider, tar bort o lägger till annat, vi får se.

Jag la ut eventet till vissa i min vänlista på fejjan och skickade ett massmeil till dom jag tror kan ställa upp som jag inte har där, har fått en del positiva svar om volontärer iaf. Vissa tror nog det är i år men jag är väl alltid ute i god tid...eller??   


Varit en underbar försommardag här idag, "vi" har slipat skåpsluckorna till krukskåpet på altanen, torkat runt lite därute, är ju så mkt pollen nu, flyttat ut lite av växterna på utbyggnaden. Altanen är ju inte riktigt ordentligt städad efter vintern heller så det ska göras närmaste dagarna även lite målning ska till, C är ju tillgänglig nu så vi är en till.


Mors dag på söndag och son och barnbarn kommer inte, skitsurt men det är ju match gubevars. Får väl begära id-kontroll på barnbarna snart så sällan som jag får träffa dom nu. Jäkla sport! Kan dom inte dansa i stället.    Tur jag har iaf den stora på fejjan!

Har ju tjejerna som tur är. Och det blir väl som vanligt lite god mat och nån liten present kanske. Gav dom en hint om att en picknick vore trevligt....


Hämtade studentskylten idag, den blev faktiskt himla fin fast den jag ville ha var slut, handlade lite när vi ändå var på Gränby.


Nu ikväll kom det plötsligt en massa vind och sen regn, inte lite heller. Jag blev så paff, hade gått in från kanonväder och blå himmel till Lets dance och bara suttit inne minuter tyckte jag, såg också på fejjan att det åskar lite här o var så det får vi kanske i natt vi då. Hoppas iaf det blir fint i morgon för Elles skull då hon ska stå på marknaden i Örbyhus, det måste ju gå hop sig :)


Pingstafton i morgon men den försvinner numera tycker jag när det bara är en "vanlig helg" tacka vet jag förr i världen...   då firade vi pingst ordentligt och blev hänryckta som 17!!


Nu ska jag iaf rycka mig i säng, ska bara slå ihjäl lite mygg först, dom jäklarna ploppade fram här idag.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards