Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 30 september 2013

Trevlig dag i en eländig värd.

Av Neta - 30 september 2013 22:21

Idag har vi varit på kryss över dan, en trevlig form av båtåka. Fick också höra ett gästframträdande av Bjarne Lundqvist som berättade anekdoter från sitt liv som musiker blandat med sång. Det var hur bra som helst men lite kort tyckte jag. Han kommer tillbaka en gång till i höst och ni som missade idag tycker jag ska försöka åka då. Det är 2 dar före Ls 70-årsdag men jag ska ändå försöka komma iväg, det handlar väl bara om planering o det är jag ju bra på.

Några vänner var med på båten och träffade några nya också. P-H levererade som vanligt och det var kul att träffa Humle igen, (ja P-H också så klart) han var ju med på vårt event och jag har inte stött på honom sen dess. Vi pratade lite om det och han sa att han hade haft kul, å det är ju ...kul.   


Annars har de senaste dagarnas tankar tagits upp av en liten 16-åring som inte mår så bra. Hon tog ett beslut att flytta från sin mamma till sin pappa vilket inte var helt okomplicerat eftersom mamman har egen vårdnad. Men det finns så klart en orsak, och det kanske inte gjordes på bästa sätt.

Det fick den här mamman att gå bananas på sociala medier där hon lämnar ut dottern totalt, beskriver henne som hjärntvättad, beskriver tidigare utbrott m.m och det kan dottern läsa. Dessutom skriver hon skit om och namnger pappan som dottern just flyttat till.

Totalt hjärnsläpp från en vuxens sida om du frågar mig. Nog för ungarna kan göra en både besvikna och frustrerade ibland, men.... det finns väl en spärr för vad man gör och hur man delar med sig av sånt. Min erfarenhet är att kommunikation med vederbörande är det bästa, det kan ta ett tag att få till men efter några dar går det ju oftast.

Å jag pratar nog IRL med mina vänner om jag behöver stöd, dom/den jag litar på. Det är inte en vänlista på 100-tals personer på Fb iaf.

Nu fixade inte den här tösens pojkvän situationen som uppstått, och vem kan klandra en så ung person för det? Han gjorde slut och nu är det änvärre för tösen.

C har haft henne i örat och på fingrarna en stor del av dagen. Jag hoppas hon kan stötta lite iaf, och att tösabiten orkar stå på sig i sitt beslut.


Sen den här pappan som medvetet, om man får tro pressen, brände inne sina barn för att jävlas med sitt X!! Är det sant så vet jag inte hur man ska tänka om det. Det är nästan ointagbart.


  Sen tänder jag ett ljus för den dödade och de skadade brandmännen från Mellerud, en dag på jobbet som slutade i tragedi.   





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 17 april 22:58

Idag flexade C ut nån timme tidigare, åkte och handlade åt mig på Maxi. Köpte lite take away på Pong och kom hit. Jag åt 4 sushi, lite miisosoppa, och en 1/2 port kyckling med ananas m ris. Har kvar 4 sushi och halva portionen, som nog var mer en h...

Av Neta - Tisdag 16 april 23:03


Det här är ett gammalt recept, vi gjorde det som nattmat varje nyår på 70-talet. Frasig, ostig gratäng som äts med sallad. Förbereds ju dygnet innan och var lätt att bara grädda av till 12-slaget. Men kan ju serveras till en som inte äter kött om den...

Av Neta - Måndag 15 april 23:22

Hade mailat Karin vår arbetsterapeut om en grej med scootern. Armstöden var olika höga. Hon är ledig så det kom en annan som fällde upp armstöden och visade en rulle man skulle vrida på för att ställa in höjden. Hade jag kollat i pappren till scooter...

Av Neta - Måndag 15 april 01:11

Känns nästan lite overkligt stt jag faktiskt såg ett lodjur igår. Skrev om det i vår bygrupp och sist jag titta hade jag fått 119 likes och en massa kommentarer. De flesta gratulerar och några är lite avis. Men jag har också fått veta att Uppsala...

Av Neta - Lördag 13 april 23:20

Blev lite soligt o fint på sena em idag så jag åkte ut lite. Tänkte kolla hur det var att åka bakom mitt område. Spana lite på violerna som växer på ett ställe där. Lite orolig för vildsvinen men sist det skrevs om dom var dom norr om byn så jag åkte...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards