Mina ord och tankar

Alla inlägg den 12 januari 2016

Av Neta - 12 januari 2016 00:00

Jag börjar bli lite trött på alla jippon runt sjukdomar. En massa kändisar som bjuds in och får gratis mat och som i gengäld får visa upp sig i Tv så vi ska tro att dom bidrar med en massa pengar. Det ska sen få oss att öppna plånboken. Artisterna som får bra betalt för att uppträda blir lockbete för vi ska titta.
Jo jag har jobbat på nån gala! försökt fixa lite sånt själv också, men i betydligt mindre skala.

Nej tacka vet jag dom som aktivt gör något, och sen skänker pengarna till föreningen. Tant Doris i Årsta som var pensionär från barnsjukhuset som stickade vantar och bakade drömmar som hon sen gick runt och sålde. Eller dom som gör smycken och säljer, där har vi eldsjälarna.
Synd bara att det ska vara så många regler runt sånt där. Tror det skulle komma in mer pengar om regelverket skulle luckras upp lite.

Reagerade lite över titeln ikväll med. Hur farao säger man nej till skiten? Hade gärna avstått min erfarenhet!

Börjat samla hop julsakerna på ett ställe idag. Tanken var att jag skulle sätta mig och packa lådor men kroppen är inte ok. En rejäl sömnbrist på det, tittade på kl 6.10 i morse då hade jag inte somnat ordentligt än. Varit rätt mosig idag. Sov till halv elva.

Elles TV-box funkar inte så hon är kvar. Varit här i 3 veckor nu. Så mysigt. Hon fyller ju på torsd sen kommer Jonny och mamma hit på sönd. det kommer dock att saknas en person. Läget är oförändrat där, men inget bakslag iaf.

Gått igenom lite dukar, hittade 2 nya tulpanlöpare från Hemtex i dukskåpet. Hade grytlappar till med. Har dåligt med smådukar dock, skulle vilja ha det på bänkarna. Var in på Tradera men bjöd inte på något.

Har sträckläst Viveca Steens senaste igår och idag. Den bästa hittills. Haft den länge men har inte kunnat läsa böcker på ett tag. Varit för rastlös.
Nu mitt i ett skov fick jag hålla mig lugn iaf,

Nu börjar kl gå mot midnatt så man kanske skulle ge sömnen en chans. Blir ingen Ernadag i morgon, hon måste åka till Sura för att ta sin mamma till doktorn för ett akut besök. Vi sitter lite i samma sits där.

Sov gott!


Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards