Mina ord och tankar

Alla inlägg den 30 maj 2016

Av Neta - 30 maj 2016 23:08

Brukar alltid få en uvi på försommaren. Känt lite åt det hållet ett par dar men i morse var det ingen tvekan längre. Kände mig nästan lite febrig med.
Skulle ju ta prover idag så jag tog med mig ett urinprov med och fick betala 110kr för det. Övriga prover är ju forskningsprover och kostar inget. När jag så kommer in på lab tänker människan där inte ta emot det. Tyckte jag skulle boka en läkartid, som inte fanns varken idag eller i morgon och ta med det då. Men man gör inte så mot en fastande Neta. Tände på alla cylindrar och behövde nästan bli otrevlig. Jag slänger inga 110kr i sjön.
Hon gick med på att kolla bakterier och det var ju det jag behövde veta, men det slutade med en odling och att jag fick penicillin. Så nu ska jag äta 3 tabl i 5 dagar.
11 rör blod tog hon och med det jag har i kroppen och noll näring innan 10 så har jag varit skittrött hela dan, var tvungen att lägga mig när jag kom hem.
Det strulade för E också som hade fått vänta 50 min extra, fastande även hon på sitt ultraljud, så hon blev sen till lungröntgen. Som tur var va C med henne och kunde riva i. Ibland undrar jag om dom har som pollicy att inte läsa journaler på Ackis. Dom hade frågat henne om hon varit mkt på sjh! Nädå bara halva sitt liv ungefär......

Kvicknade väl till efter min tupplur så vi åt sen lunch innan C stack till Grönan, Johnny Depp har varit där. Game of thrones..... Nämnde hon Alice Cooper med? Sen hade hon mött Danny ?

La mig i soffan och slötittade på burken på em, har inte orkat nåt. Fuskat idag också, åt en glass, en 88 i stan medans vi väntade på tjejerna fast jag precis frukosterat. Det gjorde jag i bilen vid Arosparken.somnade hela tiden i bilen, även på hemvägen sen. Middag blev en hamburgare med ost på och ett stekt ägg och tomater på mörka brödet. Råkost till med. Och saltgurka, om jag inte visste bättre så skulle jag tro på gravidsug men det funkar ju inte längre tack och lov. Kan drömma om saltgurka, äkta sån. Brinks i påse ska det vara!

Satt ute och åt, hade tänkt plantera men vi insåg att mina amplar jag haft under bar himmel nog inte funkar längre. Haft dom i en evighet, 5- kantiga vita "staket" med svart innekruka. Har väggkrukor med. L o E ska åka förbi ÖB och köpa nya i morgon. Hoppas jag inte är så trött då. Vill få upp blommorna.

Grävde fram en dosett idag, börjar bli många piller nu. Då hittade jag 4 olästa tidningar. Så ska börja läsa dom ikväll. Få se om jag hinner en hel innan jag somnar.

Ha det, kram från tröttmössan.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards