Mina ord och tankar

Alla inlägg den 21 september 2016

Av Neta - 21 september 2016 13:48

Inte lika varmt längre men iaf soligt och fint, långt ifrån höstrusk.
Igår kunde vi fortsätta det vi inte hann göra i måndags. Men vi hade inte behövt åka till K-Rauta för fläkt iaf, där hade dom bara 60 cm och vi ska ha 70.
Däremot var det betydligt mer ordning på torpet vad gäller tillbehör till kakling. Överskådligt och informativt. Blir där vi handlar det.
Sen till Gränby där L skulle köpa lite grejer på Clas Olsson. När vi gjort det gick vi upp på hyllan för att luncha. Varje gång vi går upp tänker jag att jag ska prova nåt annat än

Men det här är ju så jädra gott ;-D ganska enkelt, pasta och räkor o tomater i saffranssås.
Har dock aldrig orkat äta upp allt, man skulle lätt kunna dela den i 2 port. Men jag gör som dom sa när man var ung och inte orkade allt på restaurang, "Ät upp det som är dyrt" ;-)

Såg en tjej där som hade så läckra hörlurar till sin Iphone, turkosa m glitter på. Inget som passar en tant på 60+, men skulle iaf vilja ha det då jag lyssnar en del på poddar. Något diskreta kanske så vi kollade lite men hittade inga snygga. Kollade på Tradera senare men hittade inga där heller.

Handlade lite och unnade mig en ny krukväxt " Röda läppar" heter den och ett par ljung.


Den ska ha minimalt m vatten. Ska inte låta Christine komma i närheten av den så kanske den överlever. För fy 17 va blommor hon antingen vattnat ihjäl eller bara struntat i att vattna så dom torkat bort. Hon liksom hoppar över krukor när jag ber om hjälp. Ibland hinner jag se det och kan slå på själv. Hann dock inte med ampeljordgubbarna som jag tyvärr inte såg förrän dom dött, precis nu när vi fick bär på dom. Då vet jag att jag bett om hjälp iaf 2 ggr senaste veckan. Å det finns ju liksom en orsak till att jag ber om hjälp. Krukorna på trappen där jag hade massor av petunior fick också bara torka bort.
Eftersom jag inte kommer ut så mkt vill jag ju ha mina blommor fina, men det skiter hon i.

Hämtade iaf henne igår vid bussen, E åkte hem till sig och jag va rätt mör med. Det är jobbigt att sitta länge i rullen. Varken L eller jag kände att vi behövde nån mer mat, C åt en pizza o drog på kören, så vi tog bara te o rostat bröd sen senare. O herregud va gott det var med rostat, vet inte när jag åt en sån senast. Lyxade till med lite hemgjord plommonmarmelad på med.

L pular på med snickeri och el. Nu snart kan han börja måla väggarna och taket.



Händer saker där nere med.

Kunde inte låta bli att köpa igår, Uppländska jordgubbar från grannbyn i sept, 30kr var ju billigare än i somras med. Men inte smakade dom som då precis.

Satt och kollade en repris nyss, ett deitingprogram för präster. En diakon från Alunda utanför Uppsala är med. Läst så många kommentarer om det så ville kolla men tyckte det var som " Bonde söker" ungefär, inget höjdarprogram.

Har ni nåt favvoprogram som går just nu? Jag gillar ju inte deckare o tycker det är mest sånt o så dessa evinnerliga matlagningsprogram. Så mkt sånt på varenda kanal. Ska iofs kolla på "Halv 8" nästa v då Tur-Åke är med och på "Landgång" 8 okt då hon ska vara med Sannex. Dom kunde väl ha lite mer dansband i Tv. ;-)
Iofs var "Sveriges bästa" rätt bra i Lördags, men börjar inte David H bli lite uttjatad som programledare? Det programmet blir nog bra efter vilka intressen man själv har. Nu på lö ska Sveriges komiker utses.

Nu ska jag göra nåt vettigare! ;-)


Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards