Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 12 september 2023

När det inte bryter ut

Av Neta - 12 september 2023 01:31

Känns som det pågått i flera veckor men ändå blir det inget.
Snorig så jag varit tvungen att ta nässpray vissa kvällar. Rister i ett öra, öm i halsen och känner mig duvven och febrig när jag vaknar. Så masar man sig upp och då är det över. Bara trötthet kvar och den vanliga värken i kroppen.
Också himla trött på pengar som inte räcker. Va tvungen att skaffa lite nya tights för det var hål på en del. Städräkningen var 200 kr dyrare än vi räknat ut. Hon kom 13.10 och gick 15.20 men hade debiterat 2.5 timmar och bodde helt plötsligt 4 km längre bort härifrån än tidigare. Då hade hon inte gjort allt hon skulle ändå.

Gick lite mer pengar än jag trott i lördags med. Påminn mig att aldrig handla på Icacity. När jag, när dom hade det här, plockat ihop en sallad här kostar den runt 60kr, där drygt 100.

Kände när vi gick hem från stan i lördags också vad mysigt det hade varit att sätta sig på en uteservering, äta och ta ett glas vin. Va ju 23-24 gr trots att kl närmade sig 18.30 Men ingen av oss hade råd. Kostar ju L en 4-500 att åka hit och hem igen. Va fan kan han inte bo närmare för?
Jo jag vet! Det här.


Hade jag bott så hade jag inte flyttat jag heller. 3 tr utan hiss dessutom gör ju att jag inte ens varit upp där. Bara suttit vid sjön och picknickat lite. Vi bodde ju med sjöutsikt i huset, saknar det.

Jag betalade ju så klart hans lunch också. Fikabröd och den pizza vi köpte och pimpade med lite godsaker också. Nåja vi hade en rätt skön kväll här med med lite vin till maten. Fick ju lite hjälp med.
Klagar inte!
Men med den städräkningen och lite extra som en sjukhusräkning och köpta kläder inför höst blir inte oktober så fet heller. Ska dessutom på bröllop i 08.

Fyller dessutom år då men kommer inte kunna göra nåt. Vill folk ha tårta får dom ta med sig en för då måste jag ha pengar till en grej i nov. Sen är det jul. Blir inga julklappar iaf.Tur att man inte har lån och sånt. Går runt men utan nåt extra.

Idag va jag seg, vaknade ändå rätt tidigt. Har en hel del myggbett som stör natten. Småfixat lite. Åt Wallenbergare, men har tydligen slutat fota maten. Haha!

Nu ska jag iaf sova.








 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Tisdag 14 maj 22:47

Rätt nere nu. Är väl den stora vårdeppen. Ska det vara så omöjligt att bara få må bra, vara glad och slippa fundera över saker som blir typ *konstiga* Kanske är jag något bättre i fötterna, vi får väl se, men jag törs inte ta ut nåt i förskott. F...

Av Neta - Tisdag 14 maj 19:08


Kall avocadosoppa 1 lit vatten + fond eller kycklingbulj.tärn 2-3 mogna avocado beroende på strl 1 kn salladslök, finskuren 1 brk creme fraiche 1 msk torkad dill Salt & sv.peppar En doft cayenne om så önskas 100 g fetaost Servera med...

Av Neta - Måndag 13 maj 16:11

Gurk & Avokadosoppa 1 gurka 2 avokado 1 hönsbuljongtärning 4 dl vatten 3 msk press citron 3-4 msk olivolja Salt, sv.peppar & lite cayenne 3 msk finhackad dill 1 kn gräslök, hackat Krutonger Skala gurkan och skär den i bitar H...

Av Neta - Måndag 13 maj 00:14

Ja Den stora älgvandringen alltså. 87 älgar har summit över. L tror det är rekord. Det roliga tycker jag också är alla andra djur man får se liksom på köpet. Järv, björn, lo, ren, grodor, örnar, orrar, svanar, änder, ejder och en massa andra fåglar...

Av Neta - Söndag 12 maj 00:06

Hade tänkt sova länge idag. Men så klart vaknade jag tidigt då. Om jag nu bestämmer, utan att sätta väckning i morgon att jag ska vakna tidigt då, så kanske jag får sova iaf då. Haha! Christine och Marcus var här idag. Vi fikade lite och dom kom ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards