Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 2 januari 2012

Har ni landat i det nya året?

Av Neta - 2 januari 2012 15:54

Här blev det ett lugnt nyår, man är ju inte riktigt på hugget. Vi lagade lite god mat, dukade med blå duk, pärlslingan o silverklockorna och bara myste. Elle var här.

 


Christine var på nyårsfest i Bälinge med Elina o Turid, dom var hos en gammal klasskompis till C, Peter. Leffe hade "hämtjour" var flera som dom inte kände som skulle komma o dom visste inte hurdana dom var om det sku bli mkt fylla. C ville ta det lugnt o iaf sova lite eftersom hon skulle på dans dan efter. Vi hade först lovat att hon sku få ta med sig en mousserande vin o skåla i på 12-slaget men när Elina skulle med som inte är 18 än så skippa vi det. Dom stannade iaf kvar o hade sovit 6 timmar. Vi drack som dom bara cider o pommac också, det var så himla skönt. C hade fått lite skumpa på 12-slaget men tyckte det smakade bäver o spottat ut det, dom skålade sen i Pommac.


På 12-slaget gick vi ut och skålade med grannarna, vi hade köpt en himmelslykta som vi sände upp o attans va fint det var, vi såg flera st sånna komma från "gropen" också. Vi fick spontana applåder från Bengt o Guns balkong när den lyfte, dom hade gäster.


Nyårsdagen blev väl lugn den med fanns rester så vi slapp laga mat, C åkte till Skultuna och dansade så blev bara vi 3 då också. Kollade på "Stjärnorna på slottet" och nån dokumentär, sen åkte L in till stan och hämtade C.


Idag har det knappt varit dagsljus och dessutom dimma, känns som man inte är riktigt vaken. Har iaf varit till biblan och lånat några fler böcker av Per-Anders Fogelström.


Apropå det här att jag inte är riktigt på hugget så är det ju lederna som bråkar, främst axlar och handleder, knäna är hyfsade nu sen jag fick rullstol. Fick ett tips om nypon och upptäckte att jag har nyponskalsmjöl i skåpet, är ju i skalet det nyttiga ska sitta så ska nu prova ta lite i te på morgonen. Har ju slutat helt med Artrox och voltaren då jag inte mår bra av det. Då hjälper 2 alvedon + 1 ipren mkt bättre. Då får jag på mig skorna också ;)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards