Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 29 juni 2012

2 x kryssning

Av Neta - 29 juni 2012 22:20

Vi åkte iväg på dubbelkryss med A-B o B i onsdags, vi åkte alla 4 + dom med Birka som ju är den båt vi gillar bäst. Micke Ahlgrens som vi ju känner sen väldigt många år spelade, va kul o se dom igen, senast var ju på min födelsedagskryss för 8 månader sen. Dom är ju goa, glada och lättsamma.

Vi hade hyfsat väder och inga vågor men mkt blåst uppe på soldäck. Vi åt iaf där uppe första kvällen bara för känslan, sommarkryss med Birka då ska man sitta där men det gick inte utan kofta tack vare blåsten.

Träffade först på en FB-kompis och hennes man, kul att prata IRL ibland också   Radiorösten L var där också och söta A med en kompis + flera man känner igen som MAs publik. Grabbarna kom på presentationen och kom fram och hejade och vi satt däruppe en stund och lyssnade på partybandet innan vi gick ner och fixade oss.

Samling en stund i vår hytt och jag fick en present av A-B, jättesöta "pyamasar" till flaskr så dom håller sig kalla. Sen ner i danssalongen där det var fullt ös från första låt. C hade dan innan varit på rean och köpt tre ursnygga klänningar och hon fick många kommentarer om en blåblommig axelbandslös med plisserad kjol till o med av "farbror Micke" som hon skämtsamt kallar honom.


Dag 2 gick det hyfsat att sitta däruppe på soldäck och det var tur vi hade solfaktor, det tar ordentligt så här års. L blev lite väl röd och C fick lite solfrossa efteråt men det gick över med lite vila och alvedon som tur var.

Vi slappade en stund i hytten när båten låg i hamn igen innan vi gick och åt i Bistron, B, E o jag käkade Club Sandvisch som serverades med "segel" och allt. Den serverades med deras egengjorda pommes så det blev en hel måltid. Stor kycklingbit x 2 var det också. L o A-B käkade skaldjursgryta och C hamburgare.

Upp o fixade till oss A-B o B kom och vi hade lite förfest i hytten innan vi gick ner till dansen, färre folk i början av kvällen men som vanligt på torsdagar så var det konferanser och blev väldigt mycket senare. Mycket snygga lite yngre killar men inte så många dansanta på Cs nivå. Hon påpekade dessutom att alla som jobbade i taxfree, var "ursnygga" killar och under 25, hmm ... va det därför hon så gärna gick dit...  

Hon har ju nån "relation" till J också inget "sånt" men dom har ju känt varann sen hon var 12 eller nåt, så dom hamnar alltid tillsammans på nåt sätt. Igår var det lite dramatik också då nån tjej stöp omkull och dom fick hjälpa henne.

Lika hände kvällen före men då var det riktigt otäckt fall som hon och A-B hjälpte till med.

E o C hade dessutom tidigare sett hur en båt hämtade nån med syrgas från båten tidigt kväll 1 också, så det händer saker.

S från Fagersta kom igår också, henne har vi inte sett på år och dag, hon är numera hop med P och jag måste säga att jag är glad för hans skull, har ju haft en del trubbel med sitt X har vi förstått. P spelade på min fasters begravning om ni minns det och är en mycket sympatisk kille. En jag gillar mycket och önskar allt gott.

Idag var det så blåsigt så maten blåste av tallrikarna på soldäck, vi gav upp rätt snart efter musikfrågesporten. Blev ju en kort dag också i och med att vi kom i hamn redan 13.40 (skulle varit 14 men vi tror dom stressade på lite. Båten gick ju igen kl 16 på en 3-dagars.

Vi for hem via stan och uträttade en del ärenden, hem och kokade färskpotatis och gjorde köttbullar, himmelskt gott efter all "finmat"

C funderade först på Holmen, Sannex är där och T skulle dit men hon insåg att hon inte skulle orka en hel danskväll och dessutom åka bussen som gick 1.05 från Knivsta hem. Var nog rätt beslut för jag tror hon slocknade redan vid 20-tiden. Kl blev väl över 4 i morse och det blev väl tidigt även natten morgonen innan. L slocknade också tidigt så här har jag suttit i min ensamhet men nu känner jag att det kanske är dags att sova ikapp lite.


Men tack alla som vi träffat på kryssen och framför allt till er A-B o B, tror vi kommer göra om det här :) men först en picknick va det lider kanske så vi får inviga "pyamasarna" och drick upp det som blev kvar   Tack MA, vi ses kanske redan nästa vecka och tack alla andra som gjorde att vi fick så kul!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Av Neta - Lördag 23 mars 23:33


Stavas det så? Hur som helst så glömde jag bort det totalt. Satt och lyssnade på den här. Jag har inte haft så mkt vallningar, inte alls faktiskt men vet ju hur det kan vara. Spröda och torra slemhinnor dock, inte bara på så känsliga ställen ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards