Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2012

Va är den redan slut?

Av Neta - 13 augusti 2012 22:32

Den här veckan börjar skolan här, tror det är på torsd. Det måste ju innebära att den här sommaren är slut. Jag har faktiskt inte badat en enda gång i sommar (inte än iaf) och jag tror inte jag är ensam om det. Först dröjde det väldigt länge innan vattnet blev någorlunda varmt och sen blev vi sjuka, vi är ju inne på 3e veckan nu och ingen är riktigt 100 än. E fick minsann byta pencillin och både L o jag går på det också nu för att försöka bli av med hostan. Nu är det väl det sista som ska ut men inte skulle jag slänga mig i sjön o riskera bli sämre.


Vi hade iaf kräftskivan i helgen


  Och den här bilden visar inga fyllisar som somnat det kan jag lova er, en körde bil och den andra tog väl några glas under kvällen men här hade vi knappt börjat. Eva tog tre bilder på A-B o mig och på alla blundar jag, hon måtte haft en otroligt stark blixt.

Det var alltså vännerna från Norrskedika, Eva & Roger och A-B & B som var här, vi bjöd ju så klart Mi o Ma oxå men dom hade förhinder. Det handlar mkt om barnbarn där nu.

Var lite tveksam ända till torsd kväll om vi verkligen skulle men jag är glad att vi genomförde den ändå för vi hade himla kul, det är ju också väldigt lättsamt folk det där. Tack DBD (Dansbandsdax, på nätet)för dom vännerna! Nåt bra har kommit av det iaf   Bara tjafs där annars nu.


Idag har vi väl mest latat oss, iaf vissa, nån har däremot klippt gräs och diskat. C har jobbat. Kollade sista "Lotta på Liseberg" och i morgon är sista Allsången, mycket "sista för säsongen" nu. Redan nästa vecka drar ju nya TV-program igång också.


Veckan som kommer ska vi väl träffa lite släkt, sen åker L till Borås på fred och kommer tbx på sönd, men E har lovat vara här o C ska också va hemma hon har fest på lö för vännerna häromkring som nu sprids över landet, på sönd kommer dessutom vännen Lisbeth ut till mig. Skulle vilja åka till min syrra i veckan också vi får väl se vad som hinns med.

Es bad börjar i morgon men det kan hon inte gå på, så frisk är hon inte än.


Nästa vecka ändå åker vi till Dalom så vi är där över helgen 24-26, hoppas kunna byta bil med sonen då så vi får en kombi. Vi tänkte först bo på hotell men vi kan ju bo 2 nätter i stuga för samma pris och får just då en extranatt på köpet så vi tänkte stanna till månd.

Jippo i Insjön på lördagen med ny katalog från Clas Olsson, marknad o massa uppträdanden så rea i alla outletter, finns ju förutom skor och kläder även outletts både för husgeråd och hemtextil däruppe också, den senare säljer Gripsholmfrotté som är en himla bra kvalité och det brukar va löjligt billigt. Jag behöver förnya lite, sen kan det ju va kul med lite fräscht. C ska shoppa järnet på Lager 70 så hon klarar sig i höst.

Ja sen är det ju kryssning för E,L o mig den 30e, C får vara hemma o skriva in sig på universitetet ist.

Jag ska på allvar börja ta tag i eventet igen, har ju haft lite sommarlov nu men det är en del som ska fixas.

Ja det rullar på...

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 24 april 23:58


2 små barn mördade och en politisk attack där människor skadats svårt. Jag minns när det nästan blev tidningsrubriker om nån slagits med nåt annat än knytnävarna. Jag har väl också blivit extra känslig mot sånt här efter att vi mist Elle. Önskar ja...

Av Neta - Tisdag 23 april 17:25


Den tär på min SLE tärda kropp. I morse var det full sol och blå himmel men 0-gradigt. Det kämpade sig upp till 7 gr. Ser så skönt ut men det är det inte. Fick ett medelande i Bjkl gruppen om att det är rådjur som härjar på kyrkogården, precis som ...

Av Neta - Måndag 22 april 23:21

Hemköp har sin färs, Ica sin. Icas består av 30% ärtor och HKs av 50% broccolli och blomkål. Den har fått godkänt både av mig och dom som ätit den här. Gjorde ju biffar, det blev 15 st av 500 g, kostade då 30kr. Nu har dom den igen och den här veck...

Av Neta - Söndag 21 april 22:01


Problemet när man sitter som jag är ju att man kanske inte alltid känner hur kall man blir. Jag frös om överkroppen igår och hade tagit med en kofta. Men fötterna blir ofta väldigt kalla utan att jag känner det. I en danslokal är det inte så mkt värm...

Av Neta - Söndag 21 april 01:24

Hängde med L till Fyris ikväll och satt och lyssnade till Micke Ahlgrens. Träffade på 2 gamla kompisar, Gertrud och Kerstin. Så kul att få " prata ikapp lite" Har aldrig hängt med nån lörd innan men visste att våra gamla husvagnsgrannar jobbade där ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards