Mina ord och tankar

Alla inlägg den 4 mars 2012

Av Neta - 4 mars 2012 22:49

Elle blev kvar över hela helgen, hon är inte helt ok och som grädde på moset har hon fått värk både här o där. Nu är hon iaf hemma hos sig igen.

I fredags blev det lite soppumgänge och sparrissoppa med räkor och rom är ju aldrig fel   lite vitlöksbröd och ett glas vin till det så är man hemma på riktigt.


I lördags kom son och barnbarn ut en sväng och det är ju alltid kul, känner mig så gammal när jag träffar dom bara, 12 och 8-åringar är ju inga småbarn precis men goa som 17. Dom kom väl ut för att fira C eftersom dom inte kunde komma när hon fyllde men tyvärr han hon inte hem innan dom måste åka. Hon fick några roliga paket iaf.


Gick bra för C att åka tåg från Sthlm, kompisen var med henne så här första gången men det hade gått smidigt och bra. Hon hade haft urkul på dansen och nu skulle hon få kryssa med en kompis och en bekant till helgen till samma band. Gillar egentligen inte att hon kryssar helger kan ju vara stökigt som attan då, men samtidigt måste man ju släppa henne nu. Hon är ju ändå rätt förnuftig och jag litar ju så klart på henne.


Fixade till nya hårddisken också, det tar ju några timmar. Det enda som inte gick och rädda var Outlookens adrbok och det är väl lite halvpanik med det, ni kan ju vara snälla och skicka ett mail till mig så jag kan spara adr igen. Tror jag har mkt i huvudet också iofs men ändå.


Idag har vi åkt vasaloppet i soffan, ställde kl lagom till starten, hade gjort blåbärssoppa mest på kul men attans va gott det var. Brukar köra Ekströms annars men har man bara blåbär kan man gott göra själv, ska koka 3 min så det är ju inget långkok precis. Vi gjorde den dessutom igårkväll så den var redan klar. Fick ju massor av blåbär av svägerskan i somras, så jag hade.


Lite trött var jag iaf på eftermiddan sen, så la mig och läste. Har börjat på Karin Wahlbergs nya "Glasklart" och den är på sätt o vis en fortsättning på "En matthandlares död" och utspelar sig i Oskarshamn med omnejd, spännande som 17 hon skriver ju så himla bra.


Rätt som jag låg där började det lukta mat, tjejerna hade tagit sig an den så det blev verkligen lyx de lux idag.


Pratade med A-B om påskkryssen också och lite annat svammel, bl.a ett databord som L ska köpa av dom.


Nu har lugnet lägrat sig i huset och jag ska väl läsa ett par kapitel igen innan jag stänger av hårddisken i huvudet. Stadsresa i morgon.


Kram kram allihop.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards