Mina ord och tankar

Alla inlägg den 27 september 2012

Av Neta - 27 september 2012 22:04

     


I natt vid 2-tiden vaknade jag av att det regnade och det regnade inte lite. Ösregn med åtminstonde 2 monsunskurar i, det hade kommit 50 mm. Men i morse vid 9 då vi åkte in till stan sken solen så vackert härute men halvvägs åkte vi in i svarta moln på himlen. Men så fina lönnarna är nu, så färgsprakande. Ser inga sånna från mitt hus så blev lite tagen på sängen idag då det var så fina färger, träden nedanför oss är mest Björk och dom är ju gröna än.

Solen kom dock till stan också och det blev ett ljuvligt väder, vi gick en sväng i solen. Sen vi lämnat E på ortopeden for vi till Nelins för att köpa paprika, 10 kr kilot då brukar jag köpa mkt o frysa in, bara strimlar o fryser. Bra till paj, grytor och soppor m.m E o jag satt och strimlade 4 kg purjo igår också det kan man ju också bara skära o frysa om man tar dubbla påsar, jag lägger i vanliga fryspåsar ca 150 g i varje och sen lägger jag dom i en stor ziplock. Har man inte så mkt pengar får man hålla på så här ;) när det är billigt. 7.90 för purjon på Citygross.

Efter Nelins for vi till Plusvardag, jag köpte ett par "benvärmare" i gortex, fryser om bakhasorna i rullisen och dom här blir det ju vindtätt med iaf för det är ofta snålblåsten bakifrån på benen som gör mig frusen. Skulle haft en badborste också men den hade inte kommit in än.

Ja sen skulle C till doktorn också så vi hämtade E först och skjutsade sen ner C till husläkaren. Under tiden slog vi ihjäl tiden på ÖB, jag köpte lite plastpåsar och andra "braha"-saker, mest ätbara.


Ja sen storhandling på Citygross, åt lunch där kaffe och räkmacka 45 kr, och vilken räkmacka va säkert ett halvkilo räkor på den, tyvärr också ägg o majjo, jag tål ju inte majjo och ännu mindre i kombo med ägg men försökta ta bort så mkt av majonnäsen som möjligt, mådde ändå lite illa sen.

Vi skulle till Fäboden och skaffa lite mat till kaninen också så under tiden vi väntade på att dom skulle öppna vid 16 for vi först upp till Gränby och sen in en sväng på Rusta, C handlar som 17 till sina rum nu sen hon fick båda, kör lite Londontema. Hittade både matta och förvaring med Londonmotiv.

Ja som ni ser har vi farit som skottspolar men det gäller ju fixa så mkt som möjligt när man ändå åker in, väl ute på Fäboden sen så hittade E ett marsvin, en liten tjej av virveltyp sååå söt.


  Här i Cs famn, hon ska hämta henne i morgon. Måste ju hem och fixa med bur och så först. Tur vi hade en lite mindre kaninbur. Jag föreslog att hon skulle heta Hildur men blev nerröstad, hon ska troligen heta Ida. Få se hur hon går ihop med vår Skruttan sen.


Jag föräskade mig i en pläd på Rusta som såg ut som vargpäls, skulle vara perfekt och dela på och ha över knäna i rullen i vinter. Mmm o jag fyller år snart.....  


Letade efter draperityg både på Gränby och på Rusta också men hittade inget som vi kunde komma överens om. Letar vidare på nätet tror jag. Ska vara till ytterdörren i vinter för att ta bort lite kalldrag. Namnegrannen mittemot gör så och det är ju snyggt och ser lite ombonat ut också. Hon har vanligt lite kraftigare bomullstyg som hon fodrat med fleece och jag funderar på att sno idén rakt av. Har ju mkt glas på min ytterdörr från 60-talet så tar ju bort lite insyn också, för även om det är frostade strips på glaset så ser man ju precis utifrån om nån går i hallen.


Ja väl hemma sen vid 19-tiden så slängde vi hop en soppa och gjorde en kesokaka innan vi dröp ner i TV-soffan men nu ska ja lägga mig, läsa lite innan jag slår igen mina gröna. Det är lite jobbigt att vara hemifrån hela dan när man inte är van vid det. Känner också att det varit mycket i och ur både bil och rullstol idag så blir nog en värktablett.

Sov gott alla fina, kura hop er i höstmörkret och tänd mkt ljus.


 

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards