Mina ord och tankar

Alla inlägg den 7 april 2013

Av Neta - 7 april 2013 23:14

Eventet den 2 juni närmar sig med stormsteg känns det som. Verkar som allt händer nu också. Folk man mailat för länge sen och "givit upp på" hör helt plötsligt av sig. 3 st bara idag. Jättekul men nu var jag tvungen att be sonen om lite avlastning. En teknikgrej som han är bra på.

Jagar knallar också och hoppas på positiva svar, ska ju vara lite folkfest och vad vore det utan några marknadsstånd. Men inte vad som helst.

Programmet är klart och vi har till och med fått ett halvt eller faktiskt lite mer löfte om konferencier, ett riktigt proffs som nu jobbar med publikuppvärmning i TV. 

Nästan allt vi velat ha sponsrat har vi fått också, inte riktigt men det är inga stora summor som behöver avvaras iaf och tiden är ju inte ute för ren ekonomisk spons heller. (Med tanke på alla sena mail)   

Nästan allt, inte fiskdamm och fika men resten är ju gratis för den yngre publiken. Vi har lagt in en allsång på em för att få dit alla åldrar även då.

Min stora mardröm nu är om det öser ner, ja det finns ju en inglasad stor uteservering uppe i backen som vi inte ska använda så det får ju bli där och på dansbanan man får hålla till då. Fixa partytält kanske, finns ju några i släkten. Kanske skulle fixa några paraplyer och sälja dyrt "utifallatt"   

Motorcykelklubben kommer och ambulansen kommer. Sen Hoppborg, djurhagar, ansiktsmålning, ballongvridning av några roliga individer. Allsångsledare finns och delar av orkestern ska vara där även på em. har kapellisen lovat.

Nej regn vill vi alltså inte ha men inte för fint heller. Lagom är bäst, blir det för varmt kommer kanske inte så många heller.

Men fixa fixa fixa, och prata med typ alla jag känner om volontärskap också. Det är ju typ bara på em, på kvällen behövs bara folk i kassan eftersom Holmens folk sköter all fika. Har en kassakille men vore ju inte fel och ha nån i reserv, man kan ju bli sjuk. Hoppas på Lionsgubbarna där.

Men vilka pratar man mer med om em, ber alla ta med sig fruar, män och mostrar.....    Får muta med gratis dans....Det är ju ändå P-H   

Ja det ger sig väl. Nu ska jag   på saken!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards