Mina ord och tankar

Alla inlägg den 3 april 2013

Av Neta - 3 april 2013 16:07

Börjar med det här.


"Ett öppet sinne gör oss mottagliga för nya möjligheter och hindrar oss att fastna i gamla hjulspår så borde vi tänka varje år och särskilt när det blir vår!"

Har en kompis på facebook, Pelle som lägger ut tänkvärda ord ibland. "Pelles Tankekälla" kallar han det. Så klockrena saker han skriver och ni skulle se bilderna han lägger ut.


   Snötäcket börjar sjunka, den här bilden tog jag igår och idag syns betydligt mer av namnegrannens murhörn där till vä om soptunnorna.


 

Sitter man ute på utbyggnaden nu så är det dryga 20 gr mot väggen det riktigt bränner i huden. Men på fötterna lär man ha nåt mer än bara foppisar för det är ju inte så varmt i luften än.

Bara nån mil söder om oss är det nästan ingen snö alls.


Vi håller på påska av lite och L har äntligen kommit in i garaget och håller på gör plats för min scooter. Har ju sökt om att få ett garage men det tar ju ett tag så än så länge måste vi ha den där. Jag får inte upp den själv därifrån annat än i nödfall det är ju nerförsbacke och det gillar inte mina knän. Parkera den och gå uppför med kryckorna kan jag däremot.


Elle åkte hem idag efter att ha varit här hela påsken. Hon orkade inte packa efter vattengympan igår så vi fick en bonusdag.    ska väl börja fundera på att ta upp begoniaknölar och sånt snart så dom kommer igång, så alla andra knölväxter jag spart i sina krukor får man väl sätta i ett fönster så länge. Pellisarna ska upp också men vete 17 var jag får plats med dom. Blev ju av med fönsterbrädan i badrummet då kabinen kom dit och i lilla rummet står numera en datorskärm. Å det skulle aldrig falla min man in att offra nåt för "blomdjävlar"   det är ju bara ett nödvändigt ont.


Gjorde en intressefrågan om träff för alla gamla kompisar från Dbd igår efter att ha pratat med hon som fixade förra gången. (Dansbandsdax.se) gick in där för att mötas av en total förändring, profilsidorna är borta och alla recept också. Verkar som det är dom som inte betalar för VIPmedlemskap får finna sig i det. Ja inte tänker jag betala ett öre för det iaf men skulle vara kul att ha en träff igen med alla man trots allt kan tacka den sidan för att man känner. Enklast med en kryssning.

För er som undrar kan jag ju tala om att det tydligen har varit lite "toppstyrt" där. Folk har inte fått uttrycka sina åsikter utan blivit borttagna och så vidare.


Tror vår kanin fått spatt, hon kör race så mattorna knör hop sig. Så sällskapssjuk också.

Det är väl vårkänslorna och fick hon skulle hon tillbringa dagarna ute på altan. Men Husse måste nog ta bort lite kablar efter julsakerna innan vi kan ha henne där utan att vi är med. Sen måste ju hennes bur därute fixas så hon kommer undan om hon vill, hon blev ju skrämd av skator förra året och nu gömmer hon sig så fort hon hör en.

Men vi är där en del de här soliga dagarna så det går ingen nöd på henne. Ska försöka ta C till hjälp så vi kan sitta vid bordet, där är en massa blomkrukor o grejer nu som gör det lite trångt.

När L städade garaget hittade han gamla fryskorgar jag tänker ha därute till jordpåsar, plastkrukor m.m så det inte sprids ut så mkt. Har ett gammalt dubbelt köksöverskåp som L gjort sockel till men där ryms bara hans miljontals med verktyg och ytterkrukorna.

Så hopplöst att jag inte kan ha det i garaget längre men jag kommer ju inte dit. Bara man har allt uppe i lådor och amplar sen kan det ju få gömmas undan lite.


  Ja det soliga vädret fortsätter men det är betydligt varmare. Det är ju högtrycket som gjort att kylan stannat men nu verkar det ju lite bättre på graderna. Här skulle det behövas ett rejält dagsregn så snöeländet försvinner. Annars brukar man ju kolla efter att isen ska gå nu men den ligger där så stabil så. Vill kunna gå ut på tomten också, komma fram till växthuset och börja pyssla med pallkragarna. Men det är ju ingen tjäle i år så det kommer kanske att gå fort iaf.


Nu ska jag göra lite mat här, lax och romsås.




Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards