Mina ord och tankar

Alla inlägg den 13 juni 2013

Av Neta - 13 juni 2013 13:49

Men det har ni nog märkt :) Kommer skriva då och då under sommaren men kanske inte ens varje vecka.


Ja nu är det sommarlov, första sommarlovet vi inte har   ja alltså inte har barn som har. Barnbarnen har ju så klart och man kan ju iaf hoppas att dom väljer att bada i Långsjön någon dag i sommar.

Igår fyllde Emilia 14 så vi var där en sväng på kvällen, mycket folk både kända och okända men en skön och trevlig kväll på Js egenbyggda altan, han är duktig min son.   

Jag gav som alltid pengar, kan inte konkurrera med de andra paketen hon får, min ekonomi är inte sån. Dom fick varsin skolavslutningspresent också, halsband som E gjort av berlocker jag köpt, E fick en med Betty Boop och Rasmus en fotbollssko med boll på. Emilia hade gjort cheescakes, en med choklad och en med passionsfrukt, så goda.


Försöker också landa i det här med att numera vara sjukpensionär. Ta reda på om Afa är slut nu men jag ska tydligen få därifrån så länge jag inte är ålderspensionär iaf. Iaf en bra sak med kommunen då.

Satt och läste om bostadsbidrag för pensionärer igår men det får vi iaf inte, vi bor ju iofs billigt förutom elen och den får man inte ta upp. Märkligt egentligen då iaf uppvärmningsdelen av den ingår om man skulle hyra något. Känns som man straffas för man äger sitt boende.


Funderar lite på vad vi ska göra i midsommar, hemma eller inte. Beror väl på väder och vind så klart. Har inte hört nåt från en enda människa om helgen och har inte frågat om nån vill komma hit heller, har varken orkat eller hunnit med det.

Sommaren i övrigt är ganska oplanerad, ev blir det Malung torsd-sönd sen kanske nåt i augusti neröver. I övrigt dagsturer, Öregrundsmåndag skulle jag vilja åka upp på och Norrtälje står på Es önskelista. Vaxholm brukar vi försöka ha en dag i också och så Strängnäs och Eskilstuna. Stockholm så klart. Så det blir väl det.

Kan bli nån kryssning också ....   fick erbjudande om gratis sånna idag.


Idag regnar det här, lite trist på första sommarlovsdagen men dom har lovat finare till helgen. Ska försöka rensa lite bland skor och kläder. Sen väntar vi på mitt scootergarage som ska komma endera dan, nymålat i våra husfärger. Huset som vi iaf ska försöka börja måla den här sommaren. Är så himla dyrt med färgen så vi får dela upp det på flera somrar.


Men nu åter till näringarna!

So long!


Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards