Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 13 juni 2013

Bloggen är inte första prioritet

Av Neta - 13 juni 2013 13:49

Men det har ni nog märkt :) Kommer skriva då och då under sommaren men kanske inte ens varje vecka.


Ja nu är det sommarlov, första sommarlovet vi inte har   ja alltså inte har barn som har. Barnbarnen har ju så klart och man kan ju iaf hoppas att dom väljer att bada i Långsjön någon dag i sommar.

Igår fyllde Emilia 14 så vi var där en sväng på kvällen, mycket folk både kända och okända men en skön och trevlig kväll på Js egenbyggda altan, han är duktig min son.   

Jag gav som alltid pengar, kan inte konkurrera med de andra paketen hon får, min ekonomi är inte sån. Dom fick varsin skolavslutningspresent också, halsband som E gjort av berlocker jag köpt, E fick en med Betty Boop och Rasmus en fotbollssko med boll på. Emilia hade gjort cheescakes, en med choklad och en med passionsfrukt, så goda.


Försöker också landa i det här med att numera vara sjukpensionär. Ta reda på om Afa är slut nu men jag ska tydligen få därifrån så länge jag inte är ålderspensionär iaf. Iaf en bra sak med kommunen då.

Satt och läste om bostadsbidrag för pensionärer igår men det får vi iaf inte, vi bor ju iofs billigt förutom elen och den får man inte ta upp. Märkligt egentligen då iaf uppvärmningsdelen av den ingår om man skulle hyra något. Känns som man straffas för man äger sitt boende.


Funderar lite på vad vi ska göra i midsommar, hemma eller inte. Beror väl på väder och vind så klart. Har inte hört nåt från en enda människa om helgen och har inte frågat om nån vill komma hit heller, har varken orkat eller hunnit med det.

Sommaren i övrigt är ganska oplanerad, ev blir det Malung torsd-sönd sen kanske nåt i augusti neröver. I övrigt dagsturer, Öregrundsmåndag skulle jag vilja åka upp på och Norrtälje står på Es önskelista. Vaxholm brukar vi försöka ha en dag i också och så Strängnäs och Eskilstuna. Stockholm så klart. Så det blir väl det.

Kan bli nån kryssning också ....   fick erbjudande om gratis sånna idag.


Idag regnar det här, lite trist på första sommarlovsdagen men dom har lovat finare till helgen. Ska försöka rensa lite bland skor och kläder. Sen väntar vi på mitt scootergarage som ska komma endera dan, nymålat i våra husfärger. Huset som vi iaf ska försöka börja måla den här sommaren. Är så himla dyrt med färgen så vi får dela upp det på flera somrar.


Men nu åter till näringarna!

So long!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Måndag 22 april 23:21

Hemköp har sin färs, Ica sin. Icas består av 30% ärtor och HKs av 50% broccolli och blomkål. Den har fått godkänt både av mig och dom som ätit den här. Gjorde ju biffar, det blev 15 st av 500 g, kostade då 30kr. Nu har dom den igen och den här veck...

Av Neta - Söndag 21 april 22:01


Problemet när man sitter som jag är ju att man kanske inte alltid känner hur kall man blir. Jag frös om överkroppen igår och hade tagit med en kofta. Men fötterna blir ofta väldigt kalla utan att jag känner det. I en danslokal är det inte så mkt värm...

Av Neta - Söndag 21 april 01:24

Hängde med L till Fyris ikväll och satt och lyssnade till Micke Ahlgrens. Träffade på 2 gamla kompisar, Gertrud och Kerstin. Så kul att få " prata ikapp lite" Har aldrig hängt med nån lörd innan men visste att våra gamla husvagnsgrannar jobbade där ...

Av Neta - Lördag 20 april 15:03

Sitter och slöar i soffan medans L duschar. Tänker tillbaka på en kul dag igår. Den började tidigt. Hämtade Annika vid 8 och for iväg mot Sörmland. Ett snabbt men välbehövligt kaffe & mackastopp i Strängnäs hamn. Har ju svårt att äta direkt på morg...

Av Neta - Fredag 19 april 00:50


Idag har jag gjort köttfärslimpor, 2 st. Jag får jämt så mkt skrogg på dom bara, använder ju blandfärs. Men vet inte varför det blir så. Letade ett nytt recept men blev att jag gjorde ungefär som jag brukar ändå. Gjorde var och en på 500 g färs. Sväl...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards