Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 29 juli 2014

Värmen består

Av Neta - 29 juli 2014 01:35

Men det är iaf inte 35 gr som det var häromdan. Dom dagarna är helt bortkastade för mig, jag klarar inte den värmen och där har ni också förklaringen till att vi nästan aldrig åker utomlands. Åker ju knappt till svägerskan i Barcelona.
Dom dagarna tillbringar jag inomhus om jag inte kan vara vid vattnet. Åker dock inte med scootern dom dagarna heller det blir för varmt o sitta på den de 25 min det tar till " stora" badet. Den har ju bara promenadhastighet.
Vi har försökt luska om det inte finns ett bad med parkering närmare också som det inte är flera mil till. Var och tittade på ett i Vattholmaskogarna men det var ännu längre från parkeringen än här. Här är ju backarna lite problem också om jag ska åka rulle.
Finns ett bassängbad i grannbyn men det lockar väl inte så mycket.
Vid vårt " lilla" har ju tillgängligheten för mig blivit sämre också sen dom skjutit ut bryggan så du måste gå i vattnet några steg, på hala stenar dessutom. Saknar det där att gå ner dit och äta frukost och läsa tidningen på bryggan med fötterna i vattnet.
Ännu mer saknar jag Siggefora när det är så här varmt, morgondoppen då man tvättade sig i sjön. 50 m till vattnet och så nattbaden. I övrigt saknar jag det inte alls, men just det.

Jag är iaf himla glad över vårt isolerade altantak, tänk om vi behållt plasttaket .....nu går det att vara därute och nu är alla fönster urtagna också. Det är ljuvligt därute från 17 ungefär. Man vill aldrig gå in på kvällen ? ikväll tog vi ut TVn dit också ??.

Fötterna är strl 57 konstant nu, igår då vi åkte in och handlade fick jag inte ens i dom i Foppatofflorna. In på skopunkten och hittade ett par ballerinor som bara gick över tårna, en strl större än vanligt så.....hittade också ett par sandaler där jag kan reglera alla remmar. Saknar mina 39 or och slipper gärna eksemen men dom blommar som 17 nu. Det är ett himla smörjande.

Vi gör alltså inte så mycket nu i värmen mer än tar oss till badet. C jobbar ganska mkt nu också o värmen tar på L med. Han tål den inte lika bra som han brukar. E får både dubbla o tredubbla cortisonet för att orka. Jag får nån slags värmeastma och låter som ett tröskverk.

Nu verkar det iofs som om värmen ska bli mer normal runt 25 sådär och vi har funderingar på Öregrund i morgon. Det är ju båtveckan och i morrn är det bl.a Badkarsrace....motor på och så åker dom i sånna, kan väl va lite kul o se. Men beror på temp. ute o dagsform, vi ska ju dit också.

Ja annars går dagarna ändå, läser, löser korsord, och duschar så där 5 ggr om dan ? En o annan glass ?slinker väl ner också. Kalla soppluncher för det mesta och både grill o wok används flitigt. I köket går det inte att vara så matlagning sker ute eller på altan. Ikväll blev det kassler o Elles coleslow.

Ja men då har ni läst lite iaf skriver väl mer om vi kommer iväg i morrn.

 
 
förspel

förspel

29 juli 2014 01:37

kram på dig Agnetha! Du skriver verkligen en jättebra blogg. En polare till mig länkade den via facebook för ett tag sedan och nu följer jag din blogg varje dag efter jobbet. Kan lixom inte låta bli :-) Du uttrycker dig på ett väldigt unikt sätt.

Fortsätt skriva! Kram <3

/Lina

http://förspel.se

Neta

30 juli 2014 22:15

Tack för det men då går du in förgäves många dar då :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards