Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 27 juli 2015

En regnig helg

Av Neta - 27 juli 2015 01:44

Fast det blev ju inte så farligt just här, dom lovade ju i princip monsunregn och storm hela helgen.
Började regna lite lätt vid 16 igår sen ökade det. Men kom i skurvis och visst blåste det. Vi stängde in oss på altan, drog för markiserna och satt på värmen. Tände hela arsenalen av ljuslyktor. Fick dock stänga av infran och bara ha kupevärmarn på, blev för varmt.
Hade köpt kräftor och E som var kvar hittade ett pizzakit i frysen. Vi gjorde en pizza med bbara ost och tomat och skar i tårtbitar, halva gick åt och 2 pkt kräftor. Attans va goda dom var och inte alls hårda i skalet. Ullmos turkiska viltfångade. Tror jag ska köpa dom igen.
C hade jobbat dygn och kom bara hem och bytte om för att sen åka till Grönan och kolla i Salo m.fl
Dom tog bilen dit p.g.a alla vädervarningar men hon fick ta bussen hem från stan. Kom hem dyblöt och frusen. Vi tinade upp hemne med lite te.
Idag har solen varit framme rätt mycket. Kom en rejäl skurpå kvällningen och har nog skurat lite nu sen kväll och natt med. Morgondagen såg rätt hyfsad ut. Då ska vi träffa barnbarnen och 2 nya kattungar. Mys.
Innan vi åker ut till dom ville C shoppa lite på bl.a Gränby och kolla på en cykel. Hennes begagnade är väl skruttig nu. Blir ju så när dom aldrig kommer under tak.

Mest suttit på häcken idag förutom matlagning. Korsord och mkt kaffe ute blev det. Vi sov länge med.
Det ska jag göra nu med. Gonatt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards