Mina ord och tankar

Alla inlägg den 7 februari 2015

Av Neta - 7 februari 2015 23:17

Vilken lyxdag jag haft idag! Har inte ens lagat mat, värmde resterna från gårdagens burritosfyllning till lunch och käkade med tacochips.

Till middag rörde jag hopp lite "kladd" med avocado och vitlök i till räkor och en minibaugett.

Fixat lite med papper, rensat och slängt. Gått igenom tidningar syrran ska ha, hade hoppats kunnat åka upp till henne i morgon men C måste plugga. Lugnt o skönt har jag haft iaf!


Jag måste nog ha en ny ledsagare, det här går inte längre, flera grejer jag får avstå från nu. Tror det är bättre med en utomstående också som tar jobbet mer seriöst. Bara den här senaste veckan har det varit kanondagar jag inte kunnat gå ut.

Jag har ju bil så även om det är mkt oskottat här så kan man ju åka iväg och gå ute i stan t.ex


Så känner ni nån här i närheten ungefär i min ålder, stark med körkort och tid över så be den kontakta mig. Måste kunna köra i Sthlm också. 30-40 timmar i månaden med en lön nånstans runt 150-200 kr/timmen.


Familjen kom hem precis till Mello, Elle var med o tittade på den också. Vet inte riktigt vad jag tycker, kanske dom som gick vidare direkt har låtar som vinner i längden. Men vad hade den där karln som sjöng om pappa där och göra, utan skor dessutom    Sen Filippa Bark, men snälla rara bevara oss från henne.

Gör det där jippot till en ren schlagerfestival igen med upptempolåtar sjungna på svenska, iaf i uttagningarna här hemma och varför inte ge några dansband en chans? Tänk er Sandra och Martinez, Sannex, Kindbergs, P-H och många fler! Bjud på det svenskaste liksom.


Det kanske inte skulle funka vad vet jag men så känner jag nu iaf.


Men familjen som gick upp tidigt i morse, umgåtts med en massa folk i ett hett hus en hel dag och kört en massa mil tur o retur va trötta och orkade inte så mkt mer än mello. E åkte hem o L som fortf inte är frisk däckade sen. (Sjuka karlar ni vet)

C höll ut lite längre men sen blev hon med trött.

Det är iofs mitt i natten och legalt att gå isäng men jag är inte så trött än. Sov ju länge idag.


Ska gå en bloggrunda och sen lägga mig att läsa tror jag.


Vi hörs!   











Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards