Mina ord och tankar

Alla inlägg den 16 februari 2015

Av Neta - 16 februari 2015 23:52

Sjukstugan fortsätter, jag är nog piggare rent allmänt men tycker jag hostar lite mer igen. Elle har ju kommit och lär bli kvar ett tag för hon är riktigt dålig. På henne blir ju allt värre pga nedsatt motståndskraft sen astman på det. Orken tar slut där betydligt fortare.
Jag är också trött men på ett annat sätt och hon orkar liksom inte hosta klart en gång. Behöver hjälp, men har det också.
Då är det faktiskt skönare att hon är här så man har koll på henne och sen kan ju vi ta hand om det där virvlet till djur hon har så slipper hon det bekymret.

L är inne på tredje veckan och man märker att åldern tar ut sin rätt där, tar lång tid att återhämta sig.

Idag fyller Christine 22, vi kunde ju inte ha några gäster men har väl firat lite själva. Hon var på bio med A på em och köpte med sig en tårta hem till kvällsfikat, fick sina presenter i morse och så förstås.
Vi ska fira mer med släkten sen så fort det går, förhoppningsvis redan i helgen. Vi har ju inte orkat fixa med någonting som det varit nu.
Trodde hon skulle börja också men det gick över direkt. Hon är så pigg så.

Ja så det händer inte så mkt här nu, vi hostar och sover typ. Någon masar sig iväg o gör nån sorts mat men det är inga kulinariska upplevelser precis. Tack gode Gud för halvfabrikat i sånna här lägen. Idag blev det Knorrs Lasagnett och "vevade", alltså rivna morötter.

Annars vädrar vi mkt och byter handdukar ofta och försöker väl få i disken i maskin. C tvättar när det behövs. Handlade ju upp oss häromdan så vi klarar den här veckan iaf.

Så nu ska jag försöka ånga mig så jag inte är så täppt när jag ska sova, sen ta mig en hut av hostmedicin.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards