Mina ord och tankar

Alla inlägg den 10 mars 2015

Av Neta - 10 mars 2015 00:50

Inte fullt så varmt som igår men ändå 12-13 gr. Inne på altan var det 23, kände lite av blåst vid det fönstret som inte har nån plast men jag satt därute flera timmar i kortärmat. Dörren har stått på vid gavel hela dan och det har inte känts inne. Ljuvliga tider vi går mot nu.Ska försöka tömma lite krukor i morgon och plantera om, så skönt när man kan jobba med sånt därute.


Vi packade hop juldekorationerna idag och sen höll vi på och funderade runt köket, alla moduler står ju där ute. Fattas ett 40 underskåp men å andra sidan har vi några överskåp över   tänkte dom kanske behövs i Es förråd sen.

Jag hittade ett vitrinöverskåp på tradera och fick det för 200, tänkte till bruksporslinet mellan spis o kyl. Vi kommer bara ha en lådhurts men å andra sidan är det en 40 cm, den vi har nu är 30 + en låda på 40 i en annan modul. Blir nog ungefär lika.

Vi tänkte inte byta skafferiet först men kanske gör det ändå, jag skulle vilja ha som syrran har att man drar ut alltihop.

Sen vi fick det där köket har det blivit som en grej att hitta allt annat begagnat också, det handlar inte om pengar uten bara som en kul grej så nu har vi börjat kolla efter kyl med överskåp och fläkt med. Men måste så klart va fräscha grejjer men folk säljer nya grejer billigt när dom flyttar ibland bara för det är fel färg på nya stället. Så var det ju med våra senaste spisar.

Mi har lovat komma och hjälpa till när det blir dags, bra om man är två som håller. Och han har också lagt sånna golv vi ska ha.


C och hennes kompis har köpt gymkort och var och tränade idag, hon kunde knappt gå när hon kom hem stackarn. Blev lugnt men hon fixade både fikakaka o maten iaf. Älskar när hon beordrar ut mig från köket, så skönt att slippa ibland. Fast oftast hjälps vi ju åt nu.


I morgon ska L till Ärna och E tränar, om hon nu är så pigg. Har börjat tvätta lite kuddar och täcken idag, ska fortsätta i morgon. Rom byggdes inte på en dag. Synd jag inte kommer ut till vindan bara och på altan finns inte plats så tumlarn har ett sällsynt arbetspass, använder ju nästan aldrig den.

Men nu ska jag krypa ner i inte bara rena lakan utan nytvättade dunkuddar och täcke med. Ska bara fälla ner persiennerna, gör aldrig det på vintern men när det är sol väcker den mig genom att lysa på näsan redan vid 7 annars. Onödigt tidigt tycker jag.   


  Sov gott!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards