Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 20 januari 2016

Ernadag

Av Neta - 20 januari 2016 01:19

Natten som var sov jag inte nånting, jag låg i sängen men det var lögn i h-e att sova, dåsade till stundtals bara.

Tänkte först ställa in men gjorde inte det. Elle kom från jobbet och hängde på oss, vi skulle till Thuns där jag hade en födelsedagspresent till lillungen att köpa. Vad kan jag ju inte säga.

Kunde faktiskt vara vaken hela vägen dit, vi började med lunch och shoppade runt lite, hittade lite åt mig själv också bl.a en lite varmare poncho med huva på rea.

Elle köpte nya inneskor, i knallrosa lack med lite glitter, det stod Elle på dom och en poncho även hon.

Timmarna gick fort och väl hemma gjorde vi fisken vi skulle haft igår.


M ringde alldeles förtvivlad och berättade att R fått lunginflammation, det har varit väldigt mycket upp o ner, fram och tillbaka senaste veckan men han är ju stark så vi håller tummen.

Nånstans i mitt bakhuvud har jag för mig att äldre människor som varit aktiva och blir liggandes lätt kan få det. Antar att dom sätter in pencillin. Jag väljer att vara hoppfull.


I morgon måste vi nog shoppa lite till kyl o skafferi. Sen tänker jag ta med familjen på China Garden granne med Stadsteatern i det huset. Har en kupong på 20% på hela notan. Var så trevligt när Erna och jag var där i mellandagarna. Ska även till Röda rummet och köpa en bok av Gunilla Lindberg.


Nu ska jag iaf i säng och hoppas på en bättre natt än den förra


kram

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Av Neta - Lördag 23 mars 23:33


Stavas det så? Hur som helst så glömde jag bort det totalt. Satt och lyssnade på den här. Jag har inte haft så mkt vallningar, inte alls faktiskt men vet ju hur det kan vara. Spröda och torra slemhinnor dock, inte bara på så känsliga ställen ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards