Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 29 maj 2016

Glad!

Av Neta - 29 maj 2016 23:34

Jag fick de önskade blåbärsbuskarna, en Gold Traube och en Brigitta Blue. Den första ska ge stora bär och den andra medelstora.


   

Fick också en ursöt liten hortensia, det är den lila, den rosa är en annan "blomma".

Vi har varit hemma, som ni ser har E varit här och C slutade 15 efter att ha jobbat dygn. Vi grillade varsin tjockkorv med hög kötthalt och sparris till lunch. Gjorde Petit Chouxer som vi alla blev lite överraskade över hur bra det blev. Trodde dom skulle bli tråkiga eftersom dom var sockerfria men icke. Lätta att göra med. Vi gjorde 12 men dom blev ändå väl små, tog varsin efter middagen med grädde, blåbär och jordgubar.

Middag blev lax, svensk färskpotatis som var vattnig och smaklös, vit o grön sparris, vänskapssallad och romsås på ishavsrom.


Suttit och läst på lite om kolhydrater, det jag använder som smaksättare i thaimat har relativt hög halt, men det används ju oftast bara tsk-vis så det blir inte så farligt ändå. Blev dock lite förvånad över skillnaden på kinesisk och japansk soja, den första 53 men den andra bara 10. Å den är ju godast med.


Sparde en pdf-fil med de flesta livsmedel, men hittar den inte så nån får hjälpa mig där i morgon.


Är fastande nu, ska in och ta fasteblodprover i morgon inför besök hos diabetessköterskan på onsd. Så skönt att vi har en egen sån där min husläkare huserar. Hoppas det finns en dietist där med, har inte så mkt till övers för metabola på Ackis. Finns väl privata annars.

E ska på 2 röntgenbesök i morgon så jag lär ha med mig frukost, vill inte äta ute nu förrän jag är lite varm i kläderna. Hon har tid både 9 och 10. Tänkte att L o jag kan åka o köpa jord efter jag ätit.


En v sen vi drog västerut, känns längre sen.


Så nu ska jag hoppa i säng, tidig uppgång!

Ha det bra så hörs vi.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Av Neta - Lördag 23 mars 23:33


Stavas det så? Hur som helst så glömde jag bort det totalt. Satt och lyssnade på den här. Jag har inte haft så mkt vallningar, inte alls faktiskt men vet ju hur det kan vara. Spröda och torra slemhinnor dock, inte bara på så känsliga ställen ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards