Mina ord och tankar

Alla inlägg den 12 mars 2016

Av Neta - 12 mars 2016 01:30

Dom hade inte kommit upp så här då vi åkte vid 10 i morse, men då vi kom hem vid 15-tiden såg det ut så här. Så härligt. Så har vi också haft två soldagar med plusgrader.

Ja vi åkte in till stan och fyllde på förråden. Men först hämtade vi en frukt och grönsakslåda på Årstahallen i våra gamla hoods. Jag bodde i Årsta i 16 år, på två olika adresser. E är född där 1 1/2 år innan vi flyttade hit.
Dom gör nåt så smart där i den butiken, måndagar och fredagar erbjuder dom folk att köpa de här lådorna för 50kr som dom sen sätter in oavkortat på barnsjukhusets fond. Idag hade dom 3 st men det kan variera.
Det är frukt o grönsaker som inte är dåligt men ändå rensas ut. Det kan vara lite fult på skalet t.ex
Dom lägger ut det på sin facebook och sen är det först till kvarn....
I Elles låda idag var det en påse med 3 kg potatis, nån röd sort utan synliga fel. Ett nät blodapelsiner som var öppnat, förmodligen nån dålig som plockars bort. Citroner och lime, sallad, 2 påsar äpplen som vi då inte såg nåt fel på. En förp gulbetsstavar med dip vars datum gick ut igår och säkert nåt mer med. I stället för att dom slänger det gör dom så här och pengarna kommer sjuka barn till godo.
Idag hade hon tur och blev en av dom 3 som var först att skriva "ja" i butikens status. Hon har ju ett marsvin som äter som en häst så för henne är det här urbra. Kiwi får goda äpplen nu några dar.

Sen åkte vi upp till Stenhagen, ÖB och Maxi sen hem och tog det lungt i solen en stund. Mitt i matfixet ringde Ma och ville gå på bakmässan och det hade ju jag och tjejerna planerat. Hade frågat henne i veckan men dom hade planerat annat där det kom en sjuk gubbe emellan, krya på dig Micke! ;-)
L hade dock planerat att laga handbromsvajern på bilen så vi får avstå. Komminikationen hade inte funkat riktigt.

Let's Dance på TV, starkt startfält i år. Ska bli kul att följa. E fick lite hjälp med en infektion i hårbotten av alla ställen. Stannade länge men är nu hemskjutsad och både hon och jag ska nog sova nu.
Hörs!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards