Mina ord och tankar

Alla inlägg den 30 juni 2016

Av Neta - 30 juni 2016 23:32

Idag fick vi dödsannonsen på Patrik och han ska begravas den 20e.

Minnesstunden är i Salaparken, ja finns väl ingen lämpligare plats än där då både han och hans pappa som är namne med min man jobbade där. Jag har väl inte varit nån stammis där men några ggr/säsong har det ju blivit och då har min jacka alltid tagits om hand av Patrik. Pappan var en av dom som tog betalt. Skönt på ett sätt att dom har minnesstunden där för då har man iaf varit där en gång innan man åker dit på dans nästa gång.

Nu får man väl se över kläderna "mörk kostym" om det inte står något annant va? Inga bara axlar i kyrkan heller har jag för mig.

Mailade just begravningsbyrån och anmälde oss 3 som ska gå, C är ju i Malung då. L o jag åker upp först på fredagen.


Jag har tagit det ganska lugnt idag också, blir ganska påverkad av penicillin, så trött. L skjutsade in E till Ögon redan vid 7 i morse. Jag vaknade så klart men slumrade nån halvtimme efter han åkt. Det tog inte så lång tid men dom gjorde nåt ärende i stan med och han var hemma vid 10 igen.

Vid lunch kom E, då hade hon ledsnat på musiken målarna spelade, dom målar fasaderna och hade krämat på rätt bra. Gick inte att sitta ute tyckte hon. Hon var dock inte kvar så länge och åt middag hemma hos sig. Målarna brukar tydligen sluta redan vid 15. Sommartider?


C har jobbat dygn och jobbade över nån timme med för hon var i stan och handlade kläder med en av sina brukare.


Annars har jag bara löst korsord, fixat med blommor idag med, tagit frö av dom som går nu och beställt 300 små zip-lockpåsar till frö i ren desperation, hittade typ 2 idag, men 30 kr för 300 är väl rätt ok?

Ja lite mat har jag iaf varit med och förberett idag, jag skar lök o skinka sen gjorde C maten. Blomkål med ost & skinksås. Så gott, till lunchen tog vi lite sill o potatis.

Kollat igen lite tv ikväll, Grillmästarna, Aidensfield som nu börjar om från säsong 8 och Barnmorskorna.

Vet inte så noga vad som händer i helgen, vi får väl se om det blir nån utfärd. Beror väl på mig och vädret.


Nu är det iaf midnatt och dags att sova!

Godnatt!







Av Neta - 30 juni 2016 01:53

Blev inget grönan, kände mig inte helt 100 och avstod. Haft en mysig middag med Elle ist. Vi gjorde fiskpaket på grillen och jag gjorde egen örtfraiche av det jag odlar + en liten vitlöksklyfta. Hade även i lite trädgårdssyra i salladen idag så har verkligen skördat. Stal lite färsk körvel i prästgårdsparken med. Plockar smultron för fullt nu och egna jordgubbar får vi snart.

På fm gick C och jag ner på cafe't i församlingshemmet och fikade, va sista dan idag så nu har E semester. Var lite det vi firade ikväll, Fast vi glömde sangrian......

Sen har jag gett blommorna lite omvårdnad, klippte bort visset på hängnejlikorna och fick en massa frö. Dom är ju 2- åriga så sätter jag lite av dom så borde jag ha länge. Dom fröar ju av sig där dom växer med. Pense'erna går på sista versen med så ska byta mot rosor och kanske en Zinnia.

Kollade reprisen på Allsången nu ikväll, och va bra hon var Sanna. Älskade hemnes klänning med.


Blir ett kort inlägg idag, orkar inte skriva utan ska försöka sova nu.



Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards