Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 19 februari 2017

Överkörd

Av Neta - 19 februari 2017 23:53

Först blev jag så himla arg på Cs körledare idag som tyckt att hon var borta mkt från kören.
Om ni minns så var hon ju så himla sjuk i höstas och utreddes till slut mot allergi och fick medeciner.
Kan man inte andas ordentligt och ibland är hes så kan man ju inte sjunga heller och det blev en del frånvaro.

Sen jobbar hon ju som timanställd på schema och så klart även en del kvällar då dom övar. Ibland om det inte finns vikarier kan hon också bli inbeordrad en sån kväll.

Dom har också en del kördagar på lördagar. Förra gången på Elles 30-årsdag och igår.
C fick inte reda på att det skulle vara en sån igår förrän på övningen i tisdags. Hon sa direkt ifrån att hon inte kunde, hon har en nära förestående tenta och måste plugga.
Trots det messade dom efter henne igår, störde mitt i pluggandet i säkert en halvtimma. Hon blev himla frustrerad och sur, med all rätt.
Dom ska åka på körresa i maj och nu skulle dom ha möte om den igår utan att meddela henne före. Till slut blev det väl så att dom skulle prata på tisd ist men då var hon ju både störd och arg över noll respekt och lika lite framförhållning därifrån. I det här fallet en av medlemmarna.

Idag hade C söndagsskola i kyrkan och träffade då sin körledare som på ett väldigt otrevligt sätt sa åt henne att han saknat henne igår. Han sa också att hon varit borta mycket och att hon kanske skulle ta sig en funderare på om hon skulle fortsätta. Hon var så ledsen när hon kom hem, inte över att kanske sluta men över hur han sa det.

En bra körledare tycker jag ska hjälpa till ist, kanske maila över en text eller spela in en sång hon inte varit med och övat på om den ska framföras. Han har en Iphone och dom är vänner på facebook så det kan ju inte vara svårt.
Han har aldrig gjort så, iofs tror jag inte hon har bett om det heller och har avstått vissa konserter för hon inte kunnat vara på en övning, kanske på ett par ggr till och med. Men han som 50+ och ledare borde väl kunna tänka så eller?
Nån bra körledare tycker då inte jag att han verkar vara. Finns en sambo som är med i kören också och styr väldigt, tyvärr Cs kompis mamma och det gör ju inte saken bättre. Såg henne i action på körfesten hur hon betedde sig mot en stackars karl som tappade texten i ett frmförande och höll på smälla av. Så gör man bara inte, hon bara körde över honom och tog över som nån djävla chef som hon inte är.

Finns en kvinnlig körledare i församlingen också som C gillar jättemycket, men hon har grannbyns kör och dit hsr C dels svårt att ta sig, dels så finns det folk i den kören hon inte gillar.
Synd när hon älskar att sjunga men det ska ju vara kul och inte bara en massa krav. Sen är det ju faktiskt ett fritidsintresse, och det kommer ju efter jobb och skola, hon läser ju dessutom på högskolan nu.

Nåt mer jag retat mig på idag och det är mest på henne. Hon tar över och bestämmer, ändrar på saker jag har sagt.
Hon må vara vuxen men där går min gräns. Börjar bli dags för henne att skaffa sig ett eget hem och bestämma över. Nu blir det uppskjutet det jag hade tänkt och då kan inte L börja med det jag tänkt i morgon.
Han? Bryr sig inte! Är det konstigt att inget blir gjort här hemma? Inte beror det på mig iaf. Jag blir ju överkörd hela tiden.

En sak blev gjord iaf, böckerna i kökets kokbokshylla är upplockade, inte alla nej då hade dom nog förtagit sig. Men de flesta iaf.

Annars har jag fortsatt greja i kontorsdelen idag. Strimlat de sista dokumenten som var äldre än 5 år, fixat med räkningar m.m Kladdat hop en sportlovsmatsedel med mest mat man kan ta med ut. Småfixat lite så där.

I morgon ska E och jag åka till Thuns med en kompis. Hoppas hitta vårskor i samma märke som jag köpte sandalerna i där. De skönaste skorna jag nånsin haft. Uppbyggda i ett mjukt matriel som formade sig efter foten. Blev som gjorda åt mig. Dessutom i skinn!

Nu ska gnälltanten sova!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Måndag 18 mars 00:26

En med hög rygg som avlastar nacken och helst under 12000. Har sett två jag kan tänka mig. En på Möbelmästarna Och en på mio Men absolut inte så här ljus. Dom här två kostar ungefär lika mkt. Och går båda att höja med en förhöjning jag ...

Av Neta - Lördag 16 mars 23:47

Dom far som plockepinn. Så står det i tidningen på nätet och då måste väl det vara sant? Haha! Nej men på riktigt, det är väldigt blåsigt det ser jag med. Träden vajar väldigt djupt. Här började det fara snö i luften strax före 14. Just nu snöar ...

Av Neta - Fredag 15 mars 23:06

Skrev jag att det var vår igår? Nu har vi en orange varning om först stora mängder regn, sen hård blåst och som grädde på moset ca 25 cm snö. Senast vi fick sånna här varningar blev det mkt lindrigare så nu tror man (jag) ju det nu också. Säkert blir...

Av Neta - Torsdag 14 mars 22:34

Så typiskt när jag varit och handlat som i tisdags. Då kommer alltid ett paket till affären dan efter. Så också igår, mina hängpelargoner. En 2-färgad, lila o vit och en riktigt cerise. Hämtade dom idag. Tog in en stor pelargon i tisdags, klippte l...

Av Neta - Tisdag 12 mars 23:49

Annika och jag åkte in till stan strax före 12. Vi hade med oss fika o en lätt lunch. Här hemma var det lite disigt men i stan lyste solen från en molnfri himmel. Det hade den sen gjort här också. Vi skulle ju spana efter lite vårblommor, var säkra...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards