Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 11 juni 2017

Idag gick det i ett.

Av Neta - 11 juni 2017 00:34

Hade precis vaknat i morse, varit upp en vända men sen satt mig med paddan i sängen för att läsa tidningen när jag hörde en nyckel i låset. Elle hade vaknat tidigt och kom och åt frukost med oss. Hon och C hade nämligen lite jobb efter den, att slå in 18 paket.

Jag skulle också fixa till min present men det var inte så avancerat.

Pimpa ett glas, lägga i lite pengar och få fast glas och kort på flaskan utan att pengarna åkte ur. Fixade med att tejpa.

Vi slappade en stund och under tiden messade Mi att han skulle komma och hjälpa mig med rabatten idag, vid 17-18tiden. Sa som det var och han skulle ringa innan. När vi sen åkte ut till J konstaterade jag att jorden nog inte sku räcka.

Hos sonen träffade vi för första gången 18-åringens pojkväns familj. Honom har vi redan träffat några gr. Trevligt folk iaf, förutom dom var vi dom vanliga närmast sörjande.
Buffe'lunch, och herregud så mkt gott, tror jag ska åka dit i morgon också. ;-) Emilia själv hade gjort en cheescake av orero med blåbär och jordgubbar till fikat, så himla god.
Efter fikat paketöppning.

Det stora rosa innehöll de 18 paketen från fastrarna. Hon fick mkt fint och många praktiska saker.

Strax före 17 ringde Mi, då var han i stan. Kalaset var i stort sett över så vi åkte strax efter. In en snabb sväng på Maxi och köpte jord, släppte av C hos hennes kompis som bor "på vägen" och så hem.
Där satt Mi och väntade på altantrappen så det var bara byta om och ut. Han grävde ur rabatten, körde bort den gamla jorden och delade och planterade om mina perenner jag hade där. Å himlars så snabbt och enkelt det gick för honom. Det här är ju något växterna mår bra av också och nu har jag röd astillbe som blev 5 plantor, alunrot, toppklocka, och tremastarblommor som han satt så snyggt i grupper. Prästkragar var ogräs bestämde vi. Så dom tog vi bara bort, har ju över hela tomten ändå.

Ma hade varit på spelmansstämma och väntade med mat hemma så han ville inte ens ha kaffe. Skickade dock med en fl skumpa så dom kan mysa lite, dom har ju bröllopsdag snart.

L oljade altanutbyggnaden, hann inte riktigt hela innan regnet typiskt nog.

Vi tog det lugnt sen, plockade fram lite ost o kex och började titta på Sommarkrysset. Då kom en åskskur och det var bara stänga av bredbandet. Riktigt skönt att ha en kväll utan dumburken.
Vid 22 ville C plötsligt hem, och det regnade rejält igen så han åkte in och hämtade henne. Tror det regnar nu med, men är så skönt ute så man vill inte gå in från altanen.
P-H spelar på Skogsvallen ikväll men jag är glad att vi inte åkte dit när vädret blev som det blev. Vet ju inte hur vi kunnat ha rullstolen där, såg ut som det var tak bara över golvet. Johnny o Tomas skulle dit ev svärdottern med.

I morgon åker ju C till Härnösand i 5 dagar på kurs inför Zimbabwe. Så ska upp och fixa matsäck till tåget som tar 4-5 timmar.

Nog för idag, nu ska jag gå in och sova.

Tack för idag Emilia!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards