Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 2 mars 2018

Fössta tossdan i mass

Av Neta - 2 mars 2018 00:06

Tror smålänningarna att dom har ensamrätt på prinsesstårta idag? Det tyckte inte vi iaf Haha!

C var på Ikea idag och köpte varsin minivariant. Gott efter fisksoppan ikväll. Men där i Småland äts det tydligen isterband idag också, det gjorde alltså inte vi.

Ringde min kompis i O-hamn idag. Men hon tänkte inte äta vare sig isterband eller tårta idag. Tråkmajan! Haha! Ringde mest för att höra om hon var insnöad, inte riktigt men massor av snö hade dom fått. Hon var lite less på kylan, jobbar utomhus men kan som tur är gå in och värma sig ibland.

1 mars ja, när jag var liten fick man luras även idag. Mars, mars måne, jag kan lura dig till Skåne sa man. Hoppas Skåne är med bara för att det rimmar på måne, att det inte finns nåt agg mot skåningar med där. Jag känner flera stycken och dom är jättetrevliga.

Så här i istider behöver vi gardera oss mot det oförutsedda. Motormännen rekommenderade för ett par år sen att man vintertid ska ha några värmeljus och tändare i bilen. För att det värmer kupen, och för att man syns om man får stopp.
Sett den rek. på flera ställen i år också.
Vi har en enkel tältlykta med glas i vi satt en badkarskedja på. Liten och säker! Sätts runt backspegeln och hänger i våg även om bilen hamnar snett. Den värmer upp kupe?n förvånansvärt fort märkte vi då vi testade den. (Ett tält på nån minut bara) Inköpt på ÖoB för några år sedan. Finns säkert i friluftsbutiker.
Skickade med C och hennes kompis den i lördags när dom skulle åka 288 på natten. Bara så att inget skulle hända. En bra livförsäkring! Har flera och det finns även i vår bil så klart!

Sol och blå himmel även idag, börjar sakta bli lite varmare och idag var det ingen vind heller. Var ensam hemma på em och om jag inte varit så snorig hade det nog blivit altanfika idag.
Stackars L ligger för döden, ;-) alldeles igentäppt och ropar på alvedon. Ni vet sjuka karlar Haha! Men var ner och hjälpte E idag ändå.

Idag fick jag mail från bolsius, och fick skicka in ovanstående bild och adr för ersättning. Kan ju inte bli mkt, dom där lyktorna brukar inte kosta mycket men är bra eftersom dom är doftfria, jag tål ju inte doftljus.

Glömde fota på framsidan idag, påminn mig gärna om det. Men med tanke på det där jag tänker om naturruta så såg jag nåt så gulligt på Fb idag. En barngrupp som heter Natursnokarna! Är ju ingen tvekan om att dom sysslar med det jag vill göra också. Så nu kallar jag mig också för Natursnokare. Haha! Undrar om jag ska trycka upp en T-shirt :-)

Ordnade så att C får lön för i tisdags idag. Var inga problem med det alls då hon stod kvar på min rad, lite formaliteter bara. Men det ska inte bli nån fortsättning på det, det är vi rörande överens om.

Jaha och nu har det blivit i morgon igen! Bäst man går och lägger sig så man blir i fas med dagarna.
Sov gott!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Söndag 12 maj 00:06

Hade tänkt sova länge idag. Men så klart vaknade jag tidigt då. Om jag nu bestämmer, utan att sätta väckning i morgon att jag ska vakna tidigt då, så kanske jag får sova iaf då. Haha! Christine och Marcus var här idag. Vi fikade lite och dom kom ...

Av Neta - Fredag 10 maj 23:27

Vårblommor i Uppsala Lite picknick med sushi och jordgubbar i Stadsparken. Fick en direktleverans av kaffe och nygjorda chokladbollar av dotra i världens sötaste kasse. Vi promenerade ut mot Kunsängarna såg bron som höll i...

Av Neta - Fredag 10 maj 00:09

Åkte till affären idag. Köpte då en påse potatisbullar. Höll på svimma när jag kom hem och såg att det var 1500 g. Frös dom 4 och 4. Blev 7 påsar. 62kr nånting om jag inte minns fel. Så billig mat är det ju. Jag valde att inte platta ut dom. Fic...

Av Neta - Onsdag 8 maj 22:52

Stora snöflingor, regn och 2 gr är ingen bra kombo om man har dåliga leder. Ringde på fm och bad att få byta tid och dom hade väntat på det. Haha! Nu försöker vi nästa onsd i stället. Fick nya ribbade kompressionssockar på posten idag. Så sköna oc...

Av Neta - Onsdag 8 maj 00:41


Sitter i sängen med benen lite i högläge. Haft skor idag, har ett par uppbyggda och går i dom. Går jag upp på natten går jag dock barfota då det är minst snubbelrisk. Men tycker mina fot och benproblem räckte rätt bra, hade kunnat vara utan det här...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards