Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 25 mars 2018

Sommartid

Av Neta - 25 mars 2018 00:30

Ligger i sängen och har precis ställt fram klockorna. Lite skum känsla att göra det när snön ligger djup. Slogs av vilken skillnad det var i Norrtäljetrakten.
Helt bart en bra bit in i skogen på södersidan. Dröjer nog inte länge förrän det är gult, blått och vitt där. Inte mkt snö kvar överhuvudtaget.
Här är det snö, flera dm. På upphöjda vallar i söderläge är snön borta runt trädstammar och så. En början iaf.
Är iaf plusgrader, ligger med fönstret på glänt och bara axlar i sängen, inte kallt alls. Lyssnar till dropp ute.

E kom ikväll och köpte med sig sallad från affären. Haft ont i en axel idag men ändå hållt på lite med påsksakerna. Blev inte bättre precis.

Nu står dom lite här och var. Ser ni min fina hackkyckling, den med prickliga ochlagade vingar? De med prickiga sjaletter har jag haft sen J var liten.



Dom här som jag hittade på Tradera sitter på nya tuppstaken passar så bra på den.

Kollat på,Tv, släckte på Earth hour så klart

Tände både oljelyktor och ljus.

Vi kommer inte att åka till trädgårdsmässan. Läste vad folk skrivit på Fb sen dom varit där och många tyckte det var dåligt i år. För mkt icke trädgårdsrelaterat.
Vi kan shoppa många blommor för bensin, parkering och inträdespengarna. Så vi åker till stan ist, shoppar loss lite. Köper Årets pellis på Blomsterlandet. Ska till ÖB också.

Våffeldagen i morgon med. Måste ha lite färska bär till den sista, den söta som vi vill ha med bär och glass. Annars äter ju vi med rom, rödlök och gr.fil samt räkor. Köpte förresten färsk gul lök igår. Kanske blir med den. Årets första!

Men nu ska jag först gå upp och stänga fönstret och sen sova, hoppas värken är borta i morgon. Preppar med en liten rosa... Godnatt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Måndag 18 mars 00:26

En med hög rygg som avlastar nacken och helst under 12000. Har sett två jag kan tänka mig. En på Möbelmästarna Och en på mio Men absolut inte så här ljus. Dom här två kostar ungefär lika mkt. Och går båda att höja med en förhöjning jag ...

Av Neta - Lördag 16 mars 23:47

Dom far som plockepinn. Så står det i tidningen på nätet och då måste väl det vara sant? Haha! Nej men på riktigt, det är väldigt blåsigt det ser jag med. Träden vajar väldigt djupt. Här började det fara snö i luften strax före 14. Just nu snöar ...

Av Neta - Fredag 15 mars 23:06

Skrev jag att det var vår igår? Nu har vi en orange varning om först stora mängder regn, sen hård blåst och som grädde på moset ca 25 cm snö. Senast vi fick sånna här varningar blev det mkt lindrigare så nu tror man (jag) ju det nu också. Säkert blir...

Av Neta - Torsdag 14 mars 22:34

Så typiskt när jag varit och handlat som i tisdags. Då kommer alltid ett paket till affären dan efter. Så också igår, mina hängpelargoner. En 2-färgad, lila o vit och en riktigt cerise. Hämtade dom idag. Tog in en stor pelargon i tisdags, klippte l...

Av Neta - Tisdag 12 mars 23:49

Annika och jag åkte in till stan strax före 12. Vi hade med oss fika o en lätt lunch. Här hemma var det lite disigt men i stan lyste solen från en molnfri himmel. Det hade den sen gjort här också. Vi skulle ju spana efter lite vårblommor, var säkra...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards