Mina ord och tankar

Alla inlägg den 17 januari 2018

Av Neta - 17 januari 2018 00:30

Men vi har ju inte fått några mängder direkt, inte om man jämför med neråt Närke och Östergötland. Har iofs börjat fara lite i luften och knaka lite i rutorna igen. Tyckte det lugnade sig lite ikväll.
Det har varit skönt att slippa gå ut idag. Vet inte om jag hörde fel men tyckte metrologen sa nåt om sol till helgen. Kan det vara möjligt?

Jag fick iaf inte sänkt pension som en del andra tycks fått. KPA kom idag och jag får en liten höjning även där, 36 kr ut efter skatt. Inte mkt men iaf inte sänkt och med de andra 100-lapparna blir det ju lite mer pengar. Fondernas utdelning är väl lika skulle jag tro men skulle inte göra mig nåt alls med höjt där också. Haha!

C har hjälpt mig våttorka lite i vardagsrummet och lagt på nya dukar. Lika mysigt som det är att plocka fram julen lika mysigt är det att få plocka fram de vanliga sakerna igen. Ska handla på torsd och då ska jag unna mig lite tulpaner, såg dom hade 20-pack med blandade färger på Maxi. Gillar dom buketterna bäst. Skulle haft lite blåbärsris bara, så fint med tulpaner. Får väl plocka några andra kvistar i trädgården annars, om man inte kommer fram i skogen. Kan ju inte ta in björk och sälg tyvärr.

Ska byta lite lampskärmar med, såg att dom på köpmandisken börjar se schaviga ut, men dom har väl suttit där i 15 år eller nåt. Så sugen på nya gardiner till vardrummet också. Haft mina rosalila i linne hur många år som helst nu. Kanske ska jag ha en kappa i stora fönstret ist. Vi får se.

Blir nog en lugn dag inne i morgon med. Korsord, kaffe, lite tv och radio. Tog in radion i vardrummet idag, har nån liten kub från Clasi sjön. Dissad av L för den är inte stereo men se det struntar jag i, hör nog ändå jag. Den är lätt att flytta med sig ut också när den tiden kommer.

Verkar inte som jag fick lägenheten heller, stått som 4 i 2 v nu. Så synd då den var så perfekt i läge. Hoppas det kommer ut fler där snart.

Nu är det sovdags. Sov gott ni med.



Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9
10
11
12
13 14
15
16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards