Mina ord och tankar

Alla inlägg den 12 maj 2024

Av Neta - Söndag 12 maj 00:06

Hade tänkt sova länge idag. Men så klart vaknade jag tidigt då. Om jag nu bestämmer, utan att sätta väckning i morgon att jag ska vakna tidigt då, så kanske jag får sova iaf då. Haha!

Christine och Marcus var här idag. Vi fikade lite och dom kom för att hämta min grill. Sist vi använde den gick det en propp och det räcker ju för att jag inte använder den då. Ser inte och kan heller då inte peta på rätt grej för att elen ska slå på igen. Så idiotisk placering av elskåpet uppe vid taket. Blir ju inte att jag grillar själv heller. Trodde det då jag köpte en elgrill men icke.
Har en paninigrill så helt utan är jag inte. Sen har jag en elwok. Tror Leffe har den sladden bara.

Får väl tigga mig till en grillmiddag då och då hos folk som har annars.

Tänker tbx på den fantastiska dagen vi hade i stan igår. Hur fint dom gjort i parken vid hospitalet. Byggt damm och flera bryggor. Vi åkte aldrig upp i hospitalparken men nu kan man ju det. Alla utebyggen på cykelvägar och så är ju klara nu. Undrar hur långt dom hunnit på pionallén? Vill ju upp och se byggnaderna på nära håll. Förbi där är det dubbla cykelvägar med. Å det är inte alls långt från Stadsparken till Vindbron. Tror det tog oss ca 35 min att gå och då gjorde vi en del stopp, dom har satt flera bänkar och bordbänkar både vid nybyggda bryggor på väg dit och vid Vindbron.

Fågeln är en bild jag fick av en bekant med tillåtelse att visa er. Inte min bild alltså. Men jag skulle gärna vilja se både den och mandarinanden som finns i närheten.

Vi gick ju sen på andra sidan ån tillbaka in till parken. Efter den vägen finns en stor blomknopp, en skulptur stor som en kökspall om inte större. Haha!

Nu vill jag gå/åka där igen snart. Gärna med nån som cyklar så man kan göra lite avstickare. När vi gick tillbaka gick vi ju precis vid Kungsängarna. Det var Kungsängsliljor hela vägen.

Annika kände av sin höft lite så det var ju synd men det var hon som ville gå tbx, jag var helt inställd på att åka taxi därifrån. Det är ju fint åt det andra hållet också. När jag bodde i Årsta cyklade vi den vägen ut till Holmen. Va ett helt gäng. Man kan ju ta sig ända ut till Graneberg och Skaris den vägen. Lite smala spångar vid Sunnersta men där kan man ju gena igenom. Vi får nog ta taxi till Vindbron och utforska åt det andra hållet med. Går ju till och med en ny gångväg till Sävja där, men vill nog hålla mig endes ån.

Har inte sett Eurovision. Glömde till o med bort älgarnas höjdpunkter och fick starta om där.
Nu ska jag krypa i säng och drömma att jag kramar nån snygging. Haha!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards