Mina ord och tankar

Alla inlägg den 2 maj 2024

Av Neta - Torsdag 2 maj 00:21

Det är för och nackdelar med allt. Fördelen med min allergimedicinen är att jag får sova, både när jag ska och inte ska. Haha!
Nackdelen är mer själva allergin, nytt för i år är att ögonen är påverkade. Intorkat kladd som jag måste pilla bort på mornarna. Tror knappt jag har några ögonfransar kvar. Ska kolla med distriktan när jag tar sprutan vad jag ska köpa i ögondroppar. Nu sköljer jag dom bara, så skönt!

Verkar som jag får lite hjälp på altanen till helgen iaf. Sonen kommer *en sväng*. Nu har jag inte ens haft öppet eftersom jag inte vet vad jag blir påverkad av. Håller koll på stora björken och får väl bli extra försiktig när den blir grön. Ser skillnad på den varje dag nu.


Kokade ris ist för pasta men försökte göra en egen Gamberi, hade inte varken squash eller aubergine, tog röd och vitlök. Försökte få till såsen men får den för söt. Hummerfond, grädde och sweet chili möjligen nån skvätt soja. Ska det vara så svårt? Tydligen!
Dom recept jag hittar på nätet är alla tomatbaserade. Men det är inte den jag ätit.


Köper ju dom här råa räkorna. Normalt halstrar jag dom i lite vitlök och pressar lite citron över dom och lite peppar. Dom är jättegoda så, ligger i nån slags marinad. Kostar 39 kr på Hemköp. Gillar ni räkor rekommenderar jag dom.

Annars händer inte så mkt. Idag har jag inte tvättat iaf. Haha!
Provade ett par 3/4 byxor jag köpt på nätet. 2-p en grön och en blå. Har ju både korta ben och korta armar men dom här var nästan för långa som långbyxor. Men så skön kvalité, tunn trikå. Få se hur jag tar av dom. Lite vida för att ha långa kanske.


Det svarta är mina stödsockar, inte svullen alls nu efter 3 dygn med dom.

På fredag är Sannex på Fyris, tror inte nån ska dit som jag kan åka med. Är ju inte samma arrangör som på lörd. Så kan väl inte köra upp heller.

Nu ska jag avveckla här.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards