Mina ord och tankar

Alla inlägg den 7 maj 2024

Av Neta - Tisdag 7 maj 00:10

Ont i båda hälarna har jag iaf, och det lutar åt det. Tycker på ett sätt att det är konstigt, jag sitter ju mest. Överanstränger inte fötterna direkt. Är inte heller jättepetig med skor. Man nöter inte dom i rullstol och scooter. Men först blev dom väldigt svullna, gick så ett tag, tänkte att det går väl ner, brukar det men inte nu, efter ett par dygn med kompresionssockar gick dock svullnade ned. Men värken i hälarna kom, känns väldigt platta.
Jag fick för mig att det var bra att bara ha dom där sockarna på mig så har gått så. Helt fel! Man ska tydligen inte gå ett steg utan skor. Hittade gelésockar nya i förpackning i lådan. Troligen tog jag reda på dom efter Elle. Dom var för strl 36-43, jag har 39 och fick knappt på mig dom, fick dom max 1 cm upp på hälen. Då var jag inte ens svullen. Men kände att dom var sköna.

Idag fick jag nog och ringde 1177. Det ges inte direkt nån behandling men sköterskan tipsade om dom sockar jag redan har. Men också om skoinlägg från apoteket. Beställde dom från en annan sida, men det var samma märke. Ett kit där det också var gelésockar och ytterligare ett par kompressionssockar. Beställde även en massagerulle för fötter. Hade väl gått lika bra med kruskaveln, men den va inte dyr.

Eftersom jag haft ont har jag inte gjort så mkt. Skulle vilja bädda rent så får väl kämpa med det. Ska ge pellisarna vatten med.

Pratade med C om marknaden i Gysinge i juni. Bra rullstolsmarknad då det mesta är på asfalt. Så fint där om vädret är med. Hoppas det blir av.
Vi pratade även lite om sommaren. Dom har inga direkta planer så jag åker dit ett par dar och vi ska fladdra runt lite i Fjärdhundraland. Hoppas även på en Strängnästur, så fint där på sommaren och grekens planka med Gös lockar.

Snart Mors dag med, redan önskat en viss glasstårta Haha! Tyckte det var så mysigt i påskas när vi va ut och åt hela ligan. Vore mysigt att få göra så igen. Men kanske med hämtmat nånstans, vi gjorde ju så förr. Men går för all del med restaurang med. Kaffe o tårta kan man ju ta hemma före eller efter.
Allt beror ju på vädret. Regn eller gråblåst - Restaurang, Sol - ja just i solen nånstans.

Frös bara en bit pizza igår så åt av den idag med. Slapp jag stå då!

Grannen som bor där Elle bodde erbjöd sig hjälpa till med posten, har ju en låda bredvid ytterdörrn med. Där lägger hon den.

Måste upp till distriktan på onsd då ska jag kunna hämta det jag beställt idag med. Får väl kämpa mig dit.
På fred ska Annika och jag till stan. Vill ju se blomprakten i stadsparken innan den är över. Vi ska köpa nån mat och ta med dit.


Det här är ju grannt med. Tror det är fotat förra året.

Men nu ska jag avveckla dan.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards