Mina ord och tankar

Alla inlägg den 1 maj 2024

Av Neta - Onsdag 1 maj 01:10

Mitt i natten efter en ensam dag. Är ju väldigt trött fortf pga av medicineringen för allergin. Ögonen kliar och *savar* också. Att då göra nåt själv finns inte lust till. Det är verkligen en himmelsvid skillnad att vara två. Även om jag bara gör saker med nån i familjen. Men det är en himmelsvid skillnad på att umgås med killarna eller C också. Inget fel på nån, bara så himla olika.

Nu kommer en tid när det händer mkt. Så mkt man vill åka på och så lite man har möjlighet att göra. Skulle vilja åka på crusingar och veteranbilträffar. Det gjorde vi aldrig.
Samtidigt händer mkt ute, alla blommor som kommer.
Här är det inte ens sopat på altan, soffan är inte rengjord och dynorna inne. Vete 17 hur jag ska kunna fixa nu när jag är så ostadig. Är lite bättre nu när jag inte är så svullen längre, men rädd för att jag ska ramla ute och inte kunna larma. Glömde be C ställa ut påsklådorna så dom är inne med. Å hon gör inget jag inte ber om, sån skillnad mot L som säkert bara burit ut dom.

Tittade på Forsränningen på lokalTV, man skulle ju varit inne idag i det här finvädret. En kase som tänds redan kl 19 lockar ju inte heller precis. Så gick inte ens ut.


Kul med Cinderella Haha!


Gjorde en räkmacka som blev väldigt matig, ägg, mozzarellakulor, sallad, dill och caviarmix. Trodde jag köpt rom men tydligen inte. Den är gjord på 2 kantskurna brödskivor.
Tog ett 3/4 glas vitt vin, fanns inte mer och tyckte det var onödigt att öppna en ny, blev både mätt och lite trött. Orkade inte äta nåt mer sen mer än en glass till kaffet nu ikväll.


Dom här små förpackningarna med italiensk glass på Lidl är så goda. Vissa är blandat glass och sorbet. Jag är inte överförtjust i choklad men den här var god, lite kolasås med. Passade till kaffe. Det är ca 2 dl i, rätt lagom. Godast är den med blodapelsin.

Fick en bild på kasen i Flen av Leif


Skrattade gott. Aldrig sett en sån liten. Va tydligen svår att tända med.

Vattnat idag, funderar på att spara bara den begonian som är fin. Hoppas kunna ta ut både dom och pelargonerna snart. Inte mkt liv i rabatterna på baksidan heller.

1 maj i morgon! Tänker inte demonstrera i år heller. Faktiskt aldrig gjort det och inte tänker jag börja nu heller. Haha! Har det nånsin hjälpt? Förmodligen inte!

Men nu är det dags att avveckla!


Det är jag till vä! Haha!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards