Mina ord och tankar

Alla inlägg den 15 maj 2024

Av Neta - Onsdag 15 maj 22:46

Då tog jag min B-vitaminspruta idag och jag känner redan kl 22 att jag är piggare. Det där med B-vitaminbrist är ju en hel vetenskap.
Tar ju dom eftersom jag är överviktsopererad, GBP en op som inte hjälpte mig ett dugg. Gick ner mer under året jag väntade på den än efter då jag bara gick ner 10 kg. Det är rätt vanligt när man gör den när man är 50+. Men det var det ingen som sa, inte att jag skulle spy upp allt jag åt första tiden heller. Har erbjudits att göra om den men eftersom dom inte kan garantera resultat struntar jag i det. Så kul var det inte och det är mer andra som lider av min övervikt än jag.
Min SLE påverkas inte heller. Hade det de hade jag kanske testat men nej. Jag är jag och jag duger som jag är.

Blodtrycket som har varit alarmerande lågt är äntligen uppe på normala nivåer igen. 140/80 idag. Hoppas det håller sig där nu och att jag slipper blodtrycksfall.

Har iaf vattnat på baksidan och stora växterna inne. Pellisarna fick igår. Dom är lite tröga med knoppsättningen men det ordnar sig nog när dom kommer ut.


Det har verkligen exploderat på framsidan den senaste veckan. Dvärgsyrén, löjtnantshjärta måste man ju ha när man varit gift med en löjtnant Haha! Kaukasisk förgätmigej med sina fina ådriga blad. En massa ogräs, aklejor och tulpaner. Finaste tiden nu sen det där gula eländet jag inte blir av med. Gillar inte gula blommor, jo gullvivor och smörblommor. Lökväxter funkar också. Rosa tulpanerna är också på G.
Funderar på att köpa en dvärgsyrén till bara för doften, hade ju min i stora grå krukan i flera år innan jag grävde ner den. Den är ju ledig nu när Dahlian sa upp sig. Kan ju stå ute i vinter med. Tänker mig då den på baksidan.


Va säger ni om den här då? Ska jag bara ha! Estella! Papegojtulpan.

Inte sett några sniglar än, men det är väl bara en tidsfråga. Fällorna är redo.

Hade glömt ta fram smör för att göra bordssmör, sen tänkte jag att ska jag verkligen hålla på med det i sommar? Just nu är ju priserna hyfsade ändå. Iofs så räcker det ju över sommarn om jag gör nu. Vi får väl se.

Ska bli spännande och se om lavendeln överlevt med, gav ju upp på den i fjol men sen kom den ju, hoppas på lika i år men än är där inget liv.

Vattningen är ju ett problem, få se hur jag löser det. Vill inte fråga A igen då hon ju haft lite vaising med hälsan.


Gått hela dan med avigan utåt på blusen med. Skitar ner en sida i taget jag, det är lite så jag jobbar. Haha! Ingen vare sig hos distriktan eller på affärn sa nåt heller.

Ja men nu ska jag gå och hänga handdukar och skölja och rensa rädisor. Sen sängen med den här boken.


Rekommenderas. Ett stycke historia både i kvinnors och Grand hotells historia i romanvariant. Bok 1 av 3. Så bra!

Hörs!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards