Mina ord och tankar

Alla inlägg den 18 maj 2024

Av Neta - Lördag 18 maj 23:08

Igår på dan ringde min kompis från grannbyn och funderade vad jag skulle göra i helgen. Jag hade försökt bjuda på spontanmiddag tidigare i veckan eftersom hon fyllde förra helgen men då var son och sonhustru där.
Jag har svårt att ta mig in i hennes hus så åkte inte dit på själva födelsedagen, blev så när hon fyllde jämnt i fjol med så då bjöd jag henne på middag här ist och beslöt mig för att göra så igen. Får nog bli en tradition det.

Så vi bestämde att vi köper varsin sallad på pizzerian, och dricker lite prosecco. Hon hade kakor kvar sen helgen och skulle ta med lite till fikat.


Vi kunde ju inte valt en bättre kväll, satt ute länge.


Kan ju klart rekommendera den här, en lättdrucken prosecco som smakade sommar. Jag tyckte jag kände lite grape i men det tyckte inte Annika. Jag måste köpa fler sånna.


Å nog tog hon med fikabröd alltid, en tårtbit till bara mig och, håll i er, 8 olika sorters kakor varav 3 mjuka. Kunde ju inte äta av allt men jag fick lite så jag kunde äta idag och i morgon med.

Inga mygg heller, A tyckte hon hört nån men inget som märktes. Det gjorde dom däremot idag. Gick in före 20. Dags att ladda thermacellen. Måste även få hjälp med att ta fram fläkten.

Fick även hjälp med att ställa ut dom stora växterna.

Blev alltså inget Masked singers igår men överlever. Tycker det börjar bli tradigt.

Idag har jag varit ensam, grannarna har antingen varit borta eller haft sina ungar här.

J fyller i morgon men kan ju inte åka dit heller då det är trappor utan räcken upp till hans hus. Vid student och så brukar dom ha ett tält nedanför trappan så då har jag kunnat vara med.
Vi firar väl honom på Mors dag då.

Händer mkt inne i stan den här helgen och nästa. Men kostar ju mig 160kr att åka in och hem. Har ju 2 läkarbesök jag måste in på ett nu till veckan och ett till sjh den sista. Det senare till ögon så då får jag inte köra scooter för ska få vidgande ögondroppar. Jag brukar inte se nåt eller tåla nåt ljus på ett par timmar efter det så då ska Annika med, min ledsagarAnnika. Måste ha solglasögon och keps då med.




Tog lite mellis idag, vill äta sent när det är så här varmt. Kalamataoliver, feta och tomater.


Blev lax ikväll sen. Tänkte romsås men hade tydligen ätit upp romen så blev gräddfil med hovmästarsås i till ist. Hade bara 2 potatisar kvar så drygade ut en av dom med en morot.
Pension på månd så ska väl handla då. Om jag får nån hjälp.

Har kuddar från jysk som varit så bra, med anddun i. Kan ju inte tvätta dom själv utan tumlare så tänkte jag skulle kolla va dom kostade idag för köp på månd.
749kr ordinarie pris, men nu 300 till i morgon. Ibland har man ju bara tur. Nedsatta med 449kr styck och det fanns på lager. Beställde fort som 17, nu kan jag ju byta båda på samma gång. Sen får jag väl kema dom andra och hålla på så. Kuddar ska ju tvättas oftare än vad jag gjort om man säger så. Känner mig rätt nöjd med att jag kollade. Tror dom kostade över 400 st när jag köpte för flera år sen, kunde ju tvätta själv i huset.


Men nu börjar det väl bli dags att avveckla.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards