Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 23 juli 2013

Malung 2013

Av Neta - 23 juli 2013 00:08

Kort, intensivt men ganska lagom att vara uppe bara tre dygn, sliten är man ändå för det går ju i ett.


  Kom iväg 6.15 i torsdags morse. Hade bara tagit en kopp te och hade frukt o vatten i bilen. Frukost åt vi på rastplatsen nedanför Q8 i Rättvik.

Var in en sväng på biltema i Mora och var väl uppe vid 11, bara åka ner till Inger o Bosse med Cs grejer sen parkerade vi där vi skulle bo, 3 min gångväg från Grönlandsparken. Och gick iväg dit där vi stötte på Maria och Tony direkt. Maria sitter också i rullstol och dom hade gjort en fålla åt oss längst fram där L kunde sitta bakom mig. Perfekta platser.

Torsdagarna är det ju julafton i Grönland och det hade Drifters tagit fasta på. Men först kom Larz-Kristerz med fullt ös som vanligt men där Stefan avslutade med sin låt på Älvdalska.


      Erica som tomtefar som "kom för tidigt" i år och killarna i tomteklänningar.... Dom slog in Tur-Åke som en julklapp som innehöll en lättklädd tomtemor då förstås.   

Sen kom diverse småband bl.a Donnez som jag inte alls blev impad av. Dom hade säkert en bra dator och jag har inget emot detta hjälpmedel egentligen om man är hes eller spelar 7e dan på båten, men uppträder man 20-30 min inför 7000 pers på dansbandsveckan då ska man banne mig spela själva.

Osynkade gitarrrörelser m.m avslöjade dom. Dom var inte ensamma om detta heller ska jag väl i rättvisans namn säga.


  Ja sen checkade vi in på hotell Gulli, en krutgumma på 70+ som åkt flera Vasalopp och som for omkring som ett jehu. For ner och markerade plats i Grönlandsparken redan 7.30 på morgonen när det blåste satt hon fast filten med spännband. Där fick vi lära oss nåt nytt   Vi hade ovetandes om vilken port eller lägenhet det var parkerat precis nedanför, vår bil den ljusa till hö på bild.

Hiss från markplan var ju också perfekt för mig.

Mats Bergmans och Donnez på ettan, Larz-Kristerz och Drifters på tvåan, Voize på fyran fick vår uppmärksamhet den kvällen.


  Fredagen var höjdpunkten Per-Håkans i Grönlandsparken, attans så bra dom var både där och uppe i parken senare på kvällen. Tyvärr fick dom spela på femman så det blev väl trångt. Spelsugna som 17 efter semestern och mer vilda än tama fick dom med heeeela publiken iaf.

Bosse o Lisa kom upp den dan också så vi åkte upp till parken redan vid 19 och käkade middag på Jockes vedeldade kök, andra kvällen i rad för oss men lite mysigt att sitta där och se när folk kom. Det hade blåst väldigt på torsdagskvällen och jag hade lite känningar av nacken, sen blev det väldigt kyliga vindar även den kvällen men då var jag förberedd med sjal iaf. Trots det har jag lite svårt att vrida huvudet fortf.


      På lördagen i Grönland var bl.a Shanes, en tragisk upplevelse med en Lennart Grahn som hade astma och ibland inte kunde sjunga, tidvis växlade ansiktsfärgen från blodröd till lila. Trodde seriöst han skull pinna av där knall o fall.

Sannex var däremot på topp, trots spelning i Laholm kvällen innan och busshaveri så var dom på plats kl 15, Andreas pappa som hade kört hela natten och fm. och en bra volvojour i Ljungby hade sett till att dom kunde komma.

Wizex m Lasse Sigfridson avslutade underhållningen. Urbra det också.

Vi hade då en timme på oss till vi skulle vara i Orrparken och äta Dansbandsbuffé, något vi tänkt göra i många år men som passade bra i år när det bara var vi. C höll ju till med sina kompisar så henne såg vi knappt.

God mat även där med förrättsbuffé av kallskuret, laxar och sillar. En oxfilé som smälte i munnen och skull godkänts t.o.m av pappa. Till den tranbär, madeirasås och potatisgratäng. Färska bär, jordgubbar, hallon och blåbär med grädde till dessert. Ostbricka fanns också men den avstod jag. Fick inte ner den helt enkelt. Mätt var bara förnamnet.


  Claes Lövgrens var på ettan och det var där maten serverades så vi satt kvar och lyssnade en stund på dom och en dansk orkester som heter "Blue Hawaii" Jag hade ju inte hört Classe med nya sättningen men det var mer än ok.

Åsa, Classes sambo var ju beräknad med banr nr 2 den dagen men dom hoppades ju att han skulle hinna hem. Det gjorde han inte! Halv sju på morgonen den dan ville hon ut. Vi hade tagit med en liten grej till tösen och en "storebrorpresent" till Edvin så det var ju lite lyckat att hon fanns redan ändå. Fick se bild på bebisen och på lille E som var med morfar och hade premiärcyklat minsann. Ja åkt med morfar alltså   

Vi vandrade mellan 4an där Date spelade, 1an så klart och tvåan där Sannex och Wizex var. Fullt ös överallt. Längst extranummer hade nog Sannex med 40 min. Stämning hela kvällen som man kunde ta på.

Hemma halv 4 och sov väl till 9, sen upp packa i bilen och åka och hämta upp husvagn och töserna.

  Alla var slitna så vi tog det väldigt lugnt, kom iväg strax före 13 och stannade i Mora och lunchade med fin utsikt över Siljan, tog en fika och Rättviksglass i Rättvik, strosade lite i stan där också. Sen gick det bra att köra tyckte L så inget mer stopp. Hemma runt 19 och då hade ju Elle maten klar så vi åt innan L körde in Anneli till stan.

Idag sov vi ikapp, L o C har städat husvagnen och varit tillbaka med den, handlat och småfixat lite.

  Å nu är det dags för sängen igen. Natti alla människobarn.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards