Mina ord och tankar

Alla inlägg den 14 juli 2013

Av Neta - 14 juli 2013 14:05

 


I tisdags kom det, mitt garage till scootern och rampen, så jäkla skönt att kunna ta nycklarna och sticka väg utan att L måste köra upp den åt mig. Rampen funkar också, va lite rädd att den skulle va smal och svår "att pricka" men det har inte varit problem alls. Bra också att vi får rum med Elles också däri när hon är här och det är hon ju ofta på sommaren.

Enkelt att flytta är det också...

Nu letar vi bara fordon, större än en folkabuss men mindre än en "riktig", som man kan åka 4 i, inreda så vi kan sova och få med 1 helst 2 scootrar i. Ska kunna köras av C sen också. Tips tas tacksamt emot.


  Klicka på bilden för större.

Den här hittade vi i en bok i veckan, utgivet veckan innan Elle föddes för 26 år sen. Lite roligt var det att vi bara för en kort tid sen pratade om kokt höns som vi åt mkt när hon var liten. Det var det recept på i denna och det finns ju att köpa igen.


  Har bestämt mig för att göra mig av med större delen av min grissamling, reducerade hyllan till detta och sparde bara dom "oemotståndliga" och sånna jag fått av barnen. Stornassen fick inte riktigt plats längst ner men får vara där så länge. Jag har ju en del utplacerat i huset också men ska gallra rätt hårt. Det är ju så om man samlar att folk köper grisar vid födelsedagar m.m och dom är inte alltid i min stil. Sa ifrån fler för några år sedan.


Hämtade husvagnen i fredags, C har hyrt den av en kompis pappa, skitbilligt som tur var annars hade vi åkt tillbaka med den.

Det första som händer då dom fyller tanken är att det fullkomligen forsade ut vatten i vagnen, bar tur dom var där och kunde torka den direkt.

Sen fungerade inte deras batteri och inte heller cirkulationspumpen. Leffe jobbade med vagnen till 04 på morgonen. Nu får dom ha vatten i flaskor och vi tordes inte heller använda gasolen för hade vattenslangarna torkat så är förmodligen inte gasolen provtryckt heller. Den chansar man ju inte på.

Kylen funkade iaf och det är ju viktigast.


  I fredagskväll var vi in till stadsparken och lyssnade på Boppers, ja vi tog med lite picknick och satt utanför. Så mysig kväll och vi var inte precis ensamma. Pattie Smith spelade i Botaniska så vi var förbi där en sväng också. Folkfest X 2 i Uppsala då.


        


Igår var det dags att fara upp till Malung, det blev lite kaos då Christine fick ett migränanfall på kvällen före. Märktes då vi kom fram, hon var ju hemma och packade då vi åkte till stan i fredagskväll så vi trodde hon hade koll men hon hade glömt både vattendunk som egentligen är en 5 liters termos med kran, klädhängaren, värmefläkt till tältet m.m

Det roliga är att en del av dom sakerna stod på altanen och där vattnade hon precis innan vi åkte.

Vi hade en mysig om än lite varm uppresa, Anneli som var med och är från Ljungby hade aldrig varit i Dalarna så vi gjorde något turiststopp också.

Känns som att komma hem att komma till S Vagnsvägen och Inger & Bosse, man får en stor björnkram av Bosse och det är så mysiga människor. Han donar o fixar till tjejerna, lånade ut flaskor till vatten och drog fram det ända till vagnen. Vi har ju bott där så många år och nu får C ärva det boendet.

Dom hade fått återbud på härbret men vi har ju ordnat annat boende.


Förtältet var ju också en historia för sig, inte en pinne va rätt hopsatt. Förtältspinnar är ju hopsatta med en fjäder så man kan dela dom. Å innan vi kom på felet. Tog 2 timmar att få upp det som går på 10 min annars.

Tina anlände och hjäpte till på slutet.

Det tutade hej vilt medan vi höll på, alla vet ju var vi bor och det var ju stora anländardagen igår. Träffade också folk på pizzerian också som precis fått upp sina grejer och startade veckan där.

Jag åt en Quatro som jag fick lite gallkänningar av, händer inte ofta nu för tiden annars, så jag ska nog hålla mig till planksteken på Napoli. Anneli hade fått en inbakad och jag vet inte vad som gjorde att han gjorde en smiley på hennes, kanske såg hon extra glad ut.

Tog ett varv i Malung efter maten, Anneli ska servera på galan ikväll så vi visade henne hur hon skulle gå. Dom handlade lite frukostgrejer och vi kände lite på stämningen. Längtar till torsd.


Vi kom iväg därifrån strax före 22, hemresan var lite mysig trots blåst och lite regn men vi var lite trötta på slutet, hemma här vid 02. Kändes lite konstigt att åka därifrån.

Nu ska vi tvätta det vi ska ha med oss. Sticker tidigt på torsd både Drifters och Larz.Kristerz är ju i Grönlandsparken då. Avgång senast 06 då vi har lite annat att göra före, ta upp saker till C bl.annat   










Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards