Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 14 januari 2014

27 år sen

Av Neta - 14 januari 2014 23:20

Ja för 27 år sen så här dags var man lite snopen, precis fått barn som dom sprang iväg med o L följde med. Själv låg jag på uppvaket och titta på en polaroidbild och försökte fatta att jag fått en tjej. Jag hade varit vaken under snittet men började må så illa när dom skulle sy ihop mig att dom sövde, tror jag bad om det.

Hon växte så dåligt i min mage så dom hade beslutat sig för att ut henne på fm, men jag fick vänta ända till 19-tiden innan det blev en op-sal ledig. Så hon är född 19.07 Född i v 36 vägde hon 1685 g och var 42 cm, fick plats i en handflata med kroppen, sen växte hon så det knakade och efter 3 v va hon uppe i 2 kilo och vi fick åka hem.

Vet att jag tyckte de andra bebisarna i vår mammagrupp på Bvc sen var så groteskt stora    Idag vet vi att tillväxthämningen berodde på hennes hjärntumör redan då. Den bildades i fosterstadiet men det var vi ju lyckligt ovetande om i 7 år. Så i juni är det alltså 20 år sedan. Hon vägde iaf inte 5 kg förrän hon var runt 1 år.


Idag har vi firat henne, hon hade vattengympa i morse och utav kompisarna där fick hon en blomcheck på en hundring. Sen jobbade hon 2 timmar innan vi handlade lite och firade henne lite här hemma. Hon hade själv med sig kladdkaka och jag tog fram tårta jag hade i frysen. Så vi tog kladdkakan på em och tårtan efter maten med lite bubbel.

Tror hon var rätt nöjd med sina presenter också, både sånt hon önskat o lite andra fina saker. Vi ska fira på riktigt i helgen då släkt o en del kompisar kommer. Nu sover hon nog sött på örat hemma hos sig.


I morrn börjar C på universitetet ska väl vara nån slags samling med upprop och dignostiskt prov. En kurs i engelska som är den här terminen bara. Men bra att hon börjar nånstans iaf. Själv är hon mest orolig för att hon inte ska komma upp i tid tror jag, har ju kanske vänt på dygnet lite under helgerna. Kan hon brås på mig? fast jag behöver inte så mkt sömn längre, 4-5 timmar räcker.


Händerna är lite sämre nu i kylan men så brukar det bli sa doktorn så det är väl bara bita ihop, men när inte ens det starka cortisonet hjälper och händerna "brinner" då är man inte kaxig.


Ingen ljusning på lägenhetsfronten heller, satt o läste lite på Fks sida idag om bostadstillägg för oss som fått sjukpension och tydligen är det mesta man får räkna med i hyra 6 200 kr, inte många hyrestreor med så låg hyra. Sen kollar dom vad man hade för förmögenhet 31 dec året före, du får inte heller ha mer än 25 000 kr på banken. Så frågan är ju om jag efter en försäljning av det här ens får nåt. Ganska nedslående. Vill ju kanske göra nåt annat för mina pengar än ha dom till hyran. Är väl troligen samma regler hos pensionsmyndigheten sen också. Har man så låg inkomst som jag kan man väl få ha lite pengar om man väl får några. Verkar som jag blir kvar här ett tag till.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards