Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 24 april 2014

Hur är det?

Av Neta - 24 april 2014 23:29

Jo tack det är bra! eller inte....Jo om vi bara ser till vad årsbesiktningen sa idag så har jag bra levervärden, bra kolestorol, inte för mkt blodfetter, bra HB och bara lite förhöjd sänka, mindre än vad jag brukar ha. EKG är bra och jag har inga tendenser till diabetes.

Fick också förklaringen till värken i foten i vintras, jag behöver helt enkelt hålfotsilägg.


Sen återstår bara att få bort alla dessa sendrag och kramper, fick ett ikväll så tårarna sprutade. Och jag vill INTE ha råd om bordsknivar under madrassen, att jag ska äta bananer eller andra hus/häxkurer, där är jag inte troende!


Eksemen på händerna håller på blommar upp igen, men nu skrev hon ut tavegyl som jag ska ta till natten så kanske jag slipper vakna av klådan iaf. Det har ju också blommat upp på ena foten. Kortison och mjukgörande, jag tackade nej till fler besök på hud, tror inte dom kan hjälpa mig mer.

Känner av pollenallergi, har gjort det några år nu, inte så mycket och mest nu i början sen är det som att det ger sig.

Men jag mår bra!


Bilen går bra också!


Trött nu, hade tid 8.15 i morse och jag är ju inte van att va igång så tidigt som 6.30 Defenitivt inte van att vara på Maxi före 9 heller men jag måste erkänna att det har sina fördelar att handla så tidigt. Vi var inte många i butiken.

Mysigt att få åka hem med färska ostfrallor till fm-fikat och nya röda foppisar med. Köte en massa fläskytterfilé för dom hade billig svensk. Valborg är räddat.

Ska regna sägs det och då åker vi inte in, ska man få ut något av det ska det vara någorlunda fint väder. Annars ser man Forsränningen från soffan på vår lokala kanal. Går det med. Finns ju jordgubbar även på Hemköp. Å det går utmärkt att duka inne på kvällen, det har vi gjort förr.


Men innan dess har vi den årliga (veteran)bilmarknaden här på lörd, E ska stå med sina smycken. Hon hittade ett torgstånd eller en ställning för det på blocket för 300. Den ungen är född med matjord i fickorna. Nytt kostar flera tusen. Är en ställning man fäller upp, lägger plyfaskivor som bord och drar en press. över taket och ner så har man både regn o vindskydd, det sista iaf bakifrån.

Har sett att en del sätter runt borden också, och bakåt mot väggen, förmodligen för att kunna få vindfritt. Sen kan man ju ha lådor o grejer under borden utan att det syns.

Det där kan hon ju lätt hyra ut för 300/dag. Kul för hon har lite marknader hon ska stå på i vår här. Bl.a Örbyhusdagen och i Skyttorp.


Men nu ska jag ta den där klådstillande man blir så trött av, lägga mig i sängen o bläddra i en tidning till han med paraflaxet kommer.

Natti!







 
 
Ingen bild

Maria O

27 april 2014 21:13

Du behöver varken ha knivar under madrassen eller ta några häxkurer. :-D
Sendrag brukar ofta bero på salt- eller magnesiumbrist. Lätt att åtgärda!

Neta

27 maj 2014 00:15

Har ätit magnesiumtillskott i 10 år, hjälper inte ett smack

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards