Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 19 februari 2015

50% på allt

Av Neta - 19 februari 2015 22:29

Ja då vaknar jag   

Nejdå inte bara det men för oss som inte har så himla mycket pengar så är klart vi passar på, syrrans gubbe har varit där 1-2 ggr om dan senaste tiden och vi har fått lite rapporter.

Det handlar alltså om ett Coop här i stan som ska läggas ner p.g.a olönsamhet. Och jag tänkte att vi kan väl åka dit och kolla så här sista dagarna. Lite förbrukningsgrejer kan man ju alltid köpa på sig.

Lite sorgligt tycker jag då det var det Coop som sponsrade mig med mat till alla volontärer när vi hade eventet för Ronald McDonalds öppnande.


Vi åkte alltså in idag, full parkering men vi lyckades hitta en plats till slut. Då vi gick in mötte vi en tjej som fräste "Det går inte att gå in där" "Tack" sa jag men "kan vi få bilda oss den uppfattningen själva!"

Å visst gick det att gå in, grönsaksavdelningen man kommer in på var tom, både på folk och varor. Inte så himla farligt sen heller.

Hittade lite morötter, färska kokta rödbetor och lite tacogrejer. Vidare in i butiken och köpte lite färsk pasta och ost. Såg sillhyllan och kom på att det ju är påsk om 6 veckor och så fort som veckorna går så blev det några burkar + lite rom och gravlaxsås.

Konserver både fruktiga och lite bönor, ansjovis och makrill i tomat. Bra att ha!

Köpte upp oss på kaffe och te, ostkex, ja lite chips o läsk med, ska ju bli kalas här snart. Lite kryddor, oliver, majjo och inlagd paprika.

Dammsugarpåsar och batterier är ju inte så dumt att få för halva priset och Cs mjölkprodukter är ju dyrare än vanliga och håller ju länge. Lite städ och hygien blev det med.

Ja så där plockade vi men inget direkt onödigt ändå gick det på 1400, fast blev ju bara 700 då. Å vissa saker behöver vi nog inte köpa mer i år fast man fick passa sig och kolla datum, en del saker hade gått ut faktiskt. Förrådet är rätt fullt nu!

Men allt vi tänkt fanns ju inte ändå. Så in en snabbis och kompletterade på Nelins, lite lunch på Gyllene Måsen och sen hem.


Köpte med lite fikabröd till em och sen TV ikväll, L var på släktforskningen och så gick den dan med.   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Måndag 18 mars 00:26

En med hög rygg som avlastar nacken och helst under 12000. Har sett två jag kan tänka mig. En på Möbelmästarna Och en på mio Men absolut inte så här ljus. Dom här två kostar ungefär lika mkt. Och går båda att höja med en förhöjning jag ...

Av Neta - Lördag 16 mars 23:47

Dom far som plockepinn. Så står det i tidningen på nätet och då måste väl det vara sant? Haha! Nej men på riktigt, det är väldigt blåsigt det ser jag med. Träden vajar väldigt djupt. Här började det fara snö i luften strax före 14. Just nu snöar ...

Av Neta - Fredag 15 mars 23:06

Skrev jag att det var vår igår? Nu har vi en orange varning om först stora mängder regn, sen hård blåst och som grädde på moset ca 25 cm snö. Senast vi fick sånna här varningar blev det mkt lindrigare så nu tror man (jag) ju det nu också. Säkert blir...

Av Neta - Torsdag 14 mars 22:34

Så typiskt när jag varit och handlat som i tisdags. Då kommer alltid ett paket till affären dan efter. Så också igår, mina hängpelargoner. En 2-färgad, lila o vit och en riktigt cerise. Hämtade dom idag. Tog in en stor pelargon i tisdags, klippte l...

Av Neta - Tisdag 12 mars 23:49

Annika och jag åkte in till stan strax före 12. Vi hade med oss fika o en lätt lunch. Här hemma var det lite disigt men i stan lyste solen från en molnfri himmel. Det hade den sen gjort här också. Vi skulle ju spana efter lite vårblommor, var säkra...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards