Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 19 februari 2015

50% på allt

Av Neta - 19 februari 2015 22:29

Ja då vaknar jag   

Nejdå inte bara det men för oss som inte har så himla mycket pengar så är klart vi passar på, syrrans gubbe har varit där 1-2 ggr om dan senaste tiden och vi har fått lite rapporter.

Det handlar alltså om ett Coop här i stan som ska läggas ner p.g.a olönsamhet. Och jag tänkte att vi kan väl åka dit och kolla så här sista dagarna. Lite förbrukningsgrejer kan man ju alltid köpa på sig.

Lite sorgligt tycker jag då det var det Coop som sponsrade mig med mat till alla volontärer när vi hade eventet för Ronald McDonalds öppnande.


Vi åkte alltså in idag, full parkering men vi lyckades hitta en plats till slut. Då vi gick in mötte vi en tjej som fräste "Det går inte att gå in där" "Tack" sa jag men "kan vi få bilda oss den uppfattningen själva!"

Å visst gick det att gå in, grönsaksavdelningen man kommer in på var tom, både på folk och varor. Inte så himla farligt sen heller.

Hittade lite morötter, färska kokta rödbetor och lite tacogrejer. Vidare in i butiken och köpte lite färsk pasta och ost. Såg sillhyllan och kom på att det ju är påsk om 6 veckor och så fort som veckorna går så blev det några burkar + lite rom och gravlaxsås.

Konserver både fruktiga och lite bönor, ansjovis och makrill i tomat. Bra att ha!

Köpte upp oss på kaffe och te, ostkex, ja lite chips o läsk med, ska ju bli kalas här snart. Lite kryddor, oliver, majjo och inlagd paprika.

Dammsugarpåsar och batterier är ju inte så dumt att få för halva priset och Cs mjölkprodukter är ju dyrare än vanliga och håller ju länge. Lite städ och hygien blev det med.

Ja så där plockade vi men inget direkt onödigt ändå gick det på 1400, fast blev ju bara 700 då. Å vissa saker behöver vi nog inte köpa mer i år fast man fick passa sig och kolla datum, en del saker hade gått ut faktiskt. Förrådet är rätt fullt nu!

Men allt vi tänkt fanns ju inte ändå. Så in en snabbis och kompletterade på Nelins, lite lunch på Gyllene Måsen och sen hem.


Köpte med lite fikabröd till em och sen TV ikväll, L var på släktforskningen och så gick den dan med.   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Tisdag 23 april 17:25


Den tär på min SLE tärda kropp. I morse var det full sol och blå himmel men 0-gradigt. Det kämpade sig upp till 7 gr. Ser så skönt ut men det är det inte. Fick ett medelande i Bjkl gruppen om att det är rådjur som härjar på kyrkogården, precis som ...

Av Neta - Måndag 22 april 23:21

Hemköp har sin färs, Ica sin. Icas består av 30% ärtor och HKs av 50% broccolli och blomkål. Den har fått godkänt både av mig och dom som ätit den här. Gjorde ju biffar, det blev 15 st av 500 g, kostade då 30kr. Nu har dom den igen och den här veck...

Av Neta - Söndag 21 april 22:01


Problemet när man sitter som jag är ju att man kanske inte alltid känner hur kall man blir. Jag frös om överkroppen igår och hade tagit med en kofta. Men fötterna blir ofta väldigt kalla utan att jag känner det. I en danslokal är det inte så mkt värm...

Av Neta - Söndag 21 april 01:24

Hängde med L till Fyris ikväll och satt och lyssnade till Micke Ahlgrens. Träffade på 2 gamla kompisar, Gertrud och Kerstin. Så kul att få " prata ikapp lite" Har aldrig hängt med nån lörd innan men visste att våra gamla husvagnsgrannar jobbade där ...

Av Neta - Lördag 20 april 15:03

Sitter och slöar i soffan medans L duschar. Tänker tillbaka på en kul dag igår. Den började tidigt. Hämtade Annika vid 8 och for iväg mot Sörmland. Ett snabbt men välbehövligt kaffe & mackastopp i Strängnäs hamn. Har ju svårt att äta direkt på morg...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards