Mina ord och tankar

Alla inlägg den 4 april 2015

Av Neta - 4 april 2015 14:17

Slappar i soffan, ska snart gå och göra en jansson men det hastar inte precis. Sov länge idag, vaknade av Es medicinalarm kl 10 så det blev mer brunch än frukost.
Christine ska sjunga på midnattsmässan i natt så hon vilar nu. Dom ska träffas redan vid 21 så det blir en lång sejour i kyrkan.
Elle grejar nåt i köket och L som fick 2 saker att göra igår gjorde bara en och gör det andra nu, bakar rulltårta. ? måste ju ha påskbakelser.

Vi hade funderingar på konstrundan men tar det i morgon då Det blåser rätt mkt och morgonen liksom försvann, ska först till Ulva kvarn och kolla på en motorsågskonstnär. Bra att den där rundan är hela påsken numera så man kan välja dag. Idag går vi nog inte utanför dörren.






Jag fick det påskägg jag ville ha inkl papaya, carambole och passionsfrukt som väl inte syns så bra på bilden.

Hade köpt varsitt halsband åt tjejerna som passade med verkar det som. Man vet aldrig om man köper fel. ? Roseguld till en och guld åt den andra, men lika, fast inget äkta. Går bra ändå.

Fina va? det är som en marmorering i det vita i hjärtana och en glitterstenrad på själva öglan som kedjan går igenom. Svårt att få med det. 49kr på Guldfynd, fanns i silver också.
Ignorera min skitiga soffa, den är snart ett minne blott. Det där är väl spår av barnhänder genom åren eller nåt. Ska bara hitta en med samma sitthöjd så åker den ut.







Gjorde en matjesilltårta igår som strax ska dekoreras med finhackad rödlök och gräslök som vi blandar i en kant på ca 3 cm på ovansidan, sen blir det en räkring innanför det och hackade rädisor i mitten.
Jag gör inte dom här på kavring längre, utan på osötat rågbröd tycker det blir bättre för kavring är det så mkt socker i. I år skicka jag L o köpa brödet, och då blev det fullkornsrågbröd. Spännande att se om botten håller ihop.
E gav sig 17 på att vi skulle ha mimosasallad till julsk... Jag menar påskskinkan :-D så det var den hon gjorde nu.

Ska gå och greja lite jag också nu. God fortsättning på er.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards