Mina ord och tankar

Alla inlägg den 10 maj 2015

Av Neta - 10 maj 2015 22:25

 

Jag blev det när jag vände på den här blomman, en doftranka full med knoppar. Alla andra växer också, Dahlian är väl ½ meter och skulle behöva komma ut i sin stora kruka, men törs inte då det ju än så länge kan vara kallt på nätterna och jag har ingenstans att ha stora krukor inne. Behöver byta krukor på pellisarna snart med så hoppas på värme nu, vill ju göra i ordning krukor o lådor ute.

Vet inte om jag törs ställa Dahlian i växthuset heller då jag inte har värme i det. Där vill jag ju ha in tomater, paprika och physallis nu.

Har grävt ner det mesta ute men det går långsamt, det som är etablerat kommer ju, hela tomten är just nu full av gullvivor och förgätmigej. I rabatterna blommar vårkrage, löjtnantshjärta och alla sena lökar. Aklejorna är på G och Lungörterna står i full blom.

         


Så här års är det ju klart och uthängt annars.

   

Snart blommar ju dom här med. Innan dess vill jag ha värme tack, även på kvällarna om det inte är för mkt besvär.


Inne är det varmt minsann, vi har inte en gnutta värme på och ändå håller jag på dör när det blir 24-25 gr inne. Vi måste isolera om så är det bara. En solig dag och kåken kokar. Konstigt nog är det inte kallt inne på vintern men jag tror vi eldar en del för kråkorna.


Idag har vi inte gjort många knop, jo vi gjorde en röra på aubergine som blev urgod recept här E kom med hem en stund, L o hon var upp o fixa till lite för målarna, så det finns fika o lite bröd o så. Handlade lite med.


Kom ju på att det är kort vecka nästa vecka, C jobbar dygn i morrn, på konsert i Sthlm på onsd och sen åker ju kören på sin turné. Så henne ser vi inte mycket av.

Hade velat åka på MAs jubileum nästa vecka, iaf på dansen men tror inte tid och pengar räcker till. Det är mkt nu. Men det kommer ju vara byst med kompisar och gamla bekanta där. Hade inte vart fel.

Sen har halva maj gått med. Johnny fyller 40 nästa vecka och där får man ju be om audiens, inte hört ett ljud på veckor. Fattar ju att det är mycket med ungarna nu men ändå. Tur att jag har två barn till.


Jaja nu ska jag maila lite! Hörs!




Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19 20
21
22 23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards