Mina ord och tankar

Alla inlägg den 7 maj 2015

Av Neta - 7 maj 2015 01:45

Trött idag också, sov till 9 men har småslumrat på dan med. Inte gjort många knop alls, typ stekt 2 schnitzlar, färdiga från fryst dessutom ;-) Jo jag vattnade blommorna också, i ett fönster.....
Men det går helt klart åt rätt håll. I morrn kanske jag orkar ut på tomten iaf. Behöver kantklippa lite så inte gräset rotar sig i rabatten.

E jobbade en sväng på handikappförbundet idag,hon hade fått datorn hon ska ha där så L var med in och hjälpte henne. Var med hit och fikade sen. Innan dom åkte in var dom till lägenheten bara för att få besked om att dom var tvungna att byta parketten i vardrummet. Den gick inte att slipa.
Hon blev ju inte direkt ledsen för det. :-) men jag förstod nästan det för det var ett stort brännmärke ungefär 1/2 m i diameter mitt på golvet, måste ha brunnit där.
Ikväll har vi suttit vid varsin dator, ja i varsin bostad med hon och jag och möblerat och skickat bilder på saker till varann. Kul att hon vill dela ideer med mig. Hon hittade ett kul program där man kan möblera sin bostad.

C är på kryss och verkar ha kul! Fattar inte att hon orkar åka dubbel så lite som dom verkar sova. Är väl helt slut då hon kommer hem i morrn. :-D

Planering framåt sträcker sig möjligen till i morrn, allt beroende på hur jag är. Brukar bli vansinnigt trött av pencillin, är nåt i kombon med dom och andra tabletter jag har för min SLE. Så jag tar det lugnt och lyssnar på kroppen. Men det har iaf vänt, helt klart! Kanske inte skulle väntat med att träffa doktorn men jag hade ju den här tiden i måndags. Kändes löjligt att åka in akut före det då. Sen att det bröt ut rejält då efter jag träffat henne och lämnat mitt prov, kan det vara för att man slappnade av då? Psykiskt?

Jaja det får vara hur det vill med det, nu ska jag sova! Nattinatt!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19 20
21
22 23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards