Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 19 september 2016

Ibland blir det inte som man tänkt

Av Neta - 19 september 2016 23:41

Åkte in till stan på fm Leffe, Christine o jag. C skulle bara vara med till 15-tiden sen skulle hon möta en kompis från skåne i Sthlm för vidare äventyr.

Vi började med att åka runt och kolla på fläktar till köket. Tror vi har bestämt oss, har K-Rauta kvar att kolla på iofs. Skulle åkt dit idag men det blev inte.
På Bauhaus skulle vi köpa fix o fog till kaklet, men herregud vilken röra och vad många olika sorter fix det fanns. Ingen personal att fråga heller så vi väntar med det. Fog såg vi ingen alls. Jaja vi ska ju ändå måla först.
Lunch på Boland city, ingen höjdare och både C o jag lämnade hälften. Jag tog nån wok och hon pyttipanna. L tog samma pytt men gräddstuvad för det får han aldrig hemma ;-) han åt upp men tyckte den var så där.

Ja sen in ett varv på Citygross för hon behövde lite grejer och jag hittade billig ost.
Klara där var kl 14 och ingen ide' att åka till K-rauta med C med så vi drog till Rusta, L skulle ha nåt där och jag köpte som vanligt lite servetter som vi är storkonsumenter av här.
Hittade kökslampan där med tror jag. En svart med insida i koppar. Finns liknande på Ikea men den här var finare, dessutom bara 245kr. Gör ju inget.
Lite bökigt där så vi var ute på 10 min o C o jag gick över till KappAhl L tog bilen. Hittade en fin topp där inne för 130kr. En grå med ett spetsband på ärmarna.
L kom in men plötsligt kunde han knappt gå. Han har känning av Ischias ibland och klagade på Bauhaus med men nu var det riktigt illa och han hade skitont.
Så vi släppte av C vid stationen ganska tidigt mot vad som var tänkt och åkte hem. Lite snopet!

Vi hade planerat att handla på Gränby med, iaf L på CO och jag tänkte mig väl att vi skulle gått ett varv på Kvantum. Sen att vi skulle käka i Svista på vägen hem.
Nu fick E komma med halvfabrikat portioner vi kunde värma i micron ist.
Han tog värktabletter och vilade ett par timmar sen var det iaf halvbra. Han började fixa lite men hamnade framför TVn både på Äntligen hemma och nåt program om 56orna vi såg efteråt.
Nu ska han fixa sockeln som inte blir bra i morgon och sen hoppas vi kunna åka in och fortsätta där det tog slut idag. Vi ska iaf hämta C vid bussen i gengäld mot att hon köper 2 vinkartonger åt mig på båten hon är på. Ska ju ha fest snart.

Jag satt mig på altan då vi kom hem, tog en fika och löste lite korsord men redan vid 17 började det bli kyligt.

Satt och kollade på när dom tog upp nya fönster på gamla restaurangen så jag hade lite underhållning medans jag grunnade på orden.

Lite ljusmys ikväll.

Måste få visa den här från "frukostbryggan" med, lånad från Björklingetråden. Magiskt fint idag.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Av Neta - Lördag 23 mars 23:33


Stavas det så? Hur som helst så glömde jag bort det totalt. Satt och lyssnade på den här. Jag har inte haft så mkt vallningar, inte alls faktiskt men vet ju hur det kan vara. Spröda och torra slemhinnor dock, inte bara på så känsliga ställen ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards