Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 27 september 2016

Blir som en lejoninna

Av Neta - 27 september 2016 00:00

Försvarar min avkomma till sista blodsdroppen.
Det minsta vi behöver i den här familjen just nu är tjafs. C har råkat ut för nåt jag aldrig i min livligaste fantasi trodde skulle hända henne. En sjuk människa!
Rör inte min unge för då......
Vi har en familjemedlem här som är väldigt sjuk, trots att folk vet det så finns det dom som tjafsar, vi behöver inte det! Så lägg bara av!
Fick en känga jag med nu av en helt annan person, förstår inte ens vad hon menar. Skriver dessutom offentligt på facebook, vad är det för fel på folk?
Tycker dom att vi ska må så dåligt som möjligt eller? Är inte säkra på att vi gör det tillräckligt mkt då vi har en familjemedlem som kanske inte klarar sig så dom måste vara extra jävliga? Helt utan anledning!
Som sagt vi behöver inte det!

Idag var vi in och bytte det dom köpte fel i lördags + en låda dom glömt. Lådfront som var rätt. Grejen vi ska ha under kylen m.m
Innan det intervjuade jag 2 tjejer som sökt jobbet som min ledsagare. Vet att en går bort direkt och kan inte bestämma mig om den andra heller. Så himla svårt! Har två till som sökt men tycker dom är för unga, vill ha nåt gemensamt med dom iaf.



Hittade en fyrkantig klocka på Jysk som jag skickade in L att köpa idag. 50kr gjorde inte ont nånstans. Kanske byter jag urverk, har ett bra jag trodde jag sku göra en klocka till husvagnen av som passar.

Åt lunch på Ikea, viktigt med fasta mattider nu. L hittade ett hyllplansom redan var vit på fyndavd han kan använda då han sätter upp fläkten. En lackad! Jag hittade en korg för halva priset jag ska lägga alla lock och småburkar i plast i. Dom har en förmåga att bara kasta in dom huller om buller i det skåpet och jag fixar inte sånt. Nu kommer dom vara i en korg iaf. En ny lampa som är som 3 spottar med ist för lysröret vi haft.
Kollade på bänkbelysning som är nästan som en tejp med LED på. Man bara klistrar upp den under skåpen. Skulle va skönt att slippa lysrör där med och vill inte ha sladdar i skåpen.
Nu har jag också fått, och den sitter uppe redan, en dubbelströmbrytare så jag kan tända både arbetsbelysningen i taket och lampan över bordet vid köksdörren. Slippa gå genom hela köket för att släcka över bordet.

E hade varit på öppet hus idag, hade vilat på em och kom och åt palt med oss. Färdigköpta som var helt ok. Bra mat när den ska lagas i micron. Hon är sliten, har ont och är så trött. Men nu ska hon ju snart få komma in på sjukan iaf. Få se om dom kan operera när det är så många förändringar eller om det blir strålning och cellgifter. Orolig är mitt efternamn nu.
I morgon em ska hon in och fixa lite till sitt andra jobb, nåt jag tycker är ordförandens jobb. Hon är för snäll helt enkelt. Sen är det styrelsemöte på det men hon ska bara åka in och säga hej. Orkar inte det också. Åker kanske med in, vi får se.

Nu ska jag lyssna på en av poddarna jag prenumurerar på. Ni får ha det så bra därute i cyberrymden.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 19 april 00:50


Idag har jag gjort köttfärslimpor, 2 st. Jag får jämt så mkt skrogg på dom bara, använder ju blandfärs. Men vet inte varför det blir så. Letade ett nytt recept men blev att jag gjorde ungefär som jag brukar ändå. Gjorde var och en på 500 g färs. Sväl...

Av Neta - Onsdag 17 april 22:58

Idag flexade C ut nån timme tidigare, åkte och handlade åt mig på Maxi. Köpte lite take away på Pong och kom hit. Jag åt 4 sushi, lite miisosoppa, och en 1/2 port kyckling med ananas m ris. Har kvar 4 sushi och halva portionen, som nog var mer en h...

Av Neta - Tisdag 16 april 23:03


Det här är ett gammalt recept, vi gjorde det som nattmat varje nyår på 70-talet. Frasig, ostig gratäng som äts med sallad. Förbereds ju dygnet innan och var lätt att bara grädda av till 12-slaget. Men kan ju serveras till en som inte äter kött om den...

Av Neta - Måndag 15 april 23:22

Hade mailat Karin vår arbetsterapeut om en grej med scootern. Armstöden var olika höga. Hon är ledig så det kom en annan som fällde upp armstöden och visade en rulle man skulle vrida på för att ställa in höjden. Hade jag kollat i pappren till scooter...

Av Neta - Måndag 15 april 01:11

Känns nästan lite overkligt stt jag faktiskt såg ett lodjur igår. Skrev om det i vår bygrupp och sist jag titta hade jag fått 119 likes och en massa kommentarer. De flesta gratulerar och några är lite avis. Men jag har också fått veta att Uppsala...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards