Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 27 februari 2017

Ont

Av Neta - 27 februari 2017 23:58

Väntar på att pillren ska verka. Har så jäkla ont på ren svenska. Vill ju inte ha det på onsd så får väl sitta still i morgon.
Regn och rusk ute inte ultimat för mig heller. Blir som en annan luft inne med då, råare liksom.
Vispade en sås igår, skar de mjuka sakerna till knäckepizzan i lördags och skivade kroppkakor idag. Sånt man gjorde och mer än det utan att blinka förr. Idag är det annorlunda minst sagt. Har ju mina rörelser att göra på det med. Vill ju inte bli stel också.
Va så glad häromkvällen när jag klarade att vattna alla blommor, även dom som hänger högre. Det gick konstigt nog bra. Men hjälper ju till m vänstern då.

Ringde iaf Ekeby idag och det visade sig att Diabetessköterskan varit sjuk förra veckan. Hon jag pratade med visste att jag var på hennes lista men skulle ge en ny lapp. Sitter ju inte i sjön men vill kolla långtidssockret och vikten iaf.

Nu har C skickat in båda hemtentorna och skrivit en på skolan idag. Sen föreläsningar till 16.30 Som hon pluggat sista veckorna. Tur hon kan läsa på jobbet också men det är nog jobbigt att både plugga och jobba.
Hon var rätt mör då hon kom hem idag men skulle läsa in nåt ur koranen ändå. Ingen rast och ro där inte. Jobbar i morgon men börjar på fm. Man ser inte mkt av henne precis.

E var ju på öppna förskolan idag, hjälper ju till med sopplunch. Förändringar på G även där. I morgon har hon stickcafe i Skyttorp med dom hon jobbar med där.
Funderar på semlor eftersom det är riktiga fastlagstisdan i morgon, har bullar i frysen. Men hon där och C har kör. Får kanske ta det på torsd ist.
Till helgen kommer J med familj. Veckorna går så fort.

Nu ska jag stoppa ner mig och min onda axel under duntäcket, värme är bra. Hoppas få sova ordentligt sen utan för många dräneringar i natt.
Sov gott ni med!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Av Neta - Lördag 23 mars 23:33


Stavas det så? Hur som helst så glömde jag bort det totalt. Satt och lyssnade på den här. Jag har inte haft så mkt vallningar, inte alls faktiskt men vet ju hur det kan vara. Spröda och torra slemhinnor dock, inte bara på så känsliga ställen ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards