Mina ord och tankar

Alla inlägg den 9 mars 2017

Av Neta - 9 mars 2017 23:19

Medikamenterna jag köpte igår verkar hjälpa, inte ont idag bara lite slemmig men inte alls som innan. Vaknade av en hostattack i natt och tänkte att nu är det väl kört. Men jag gick upp och rörde på mig, drack lite vatten och fick hosta upp ordentligt.
Då var kl 2.30, somnade efter att jag bullade upp kuddarna så det blev lite högre under huvudet och sov till 9. Hostade vad jag vet inget mer. Va väl nå skit som skulle väck. Den där halssprayen ska jag alltid ha hemma nu. Lite svårt att spraya i halsen, det mesta hamnar långt bak på tungan men det tycks ju ha gått bra ändå, det rinner ju bakåt. Jag är ju inte nuvig men fick rådet att ta nässpray till natten ändå då det sväller av.
Ingen feber heller men har kanske varit lite tröttare än vanligt.
Kan iaf åka på dagskryss i morgon på CL. Dom är iofs här på lörd men jag gillar inte Fyris. Ännu mindre nu när jag bara sitter och lyssna, kommer så långt ifrån.
Mycket trevligare att åka båt och få äta lite god mat också, sen få åka hem och sova. Får väl ta en Irish kanske, det är nog bra för halsen också. ;-)

Tack för alla fina kommentarer om E, hon är en sann kämpe. Det är en liten bit av tumören kvar, men den har inte rört sig sen -99. Vet att det kan hända men oroar mig inte förrän det behövs isf. Men vi har ju ett färskt minne där som inte gick bra. Såg på Fb idag att hans mamma som ju sen också miste sin man bara 6 v efter sonens död, låg på en strand i Thailand. Finns väl ingen jag unnar det så mkt. Så glad för hennes skull.

Nu ska jag försöka sova, vi åker hyfsat tidigt i morgon för väglaget ska inte bli det bästa. Tar med en macka o käkar i bilen innan vi går ombord och äter sen middag på båten. Dom har bra mat där en trappa upp och man hör musiken jättebra där uppe med. Tar ungefär 1.15 dit men alltid längre tid hem konstigt nog ;-)







Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards