Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 30 januari 2018

Book fairy

Av Neta - 30 januari 2018 23:34

Tror inte den rörelsen blivit så stor i Sverige men idag drog jag mitt strå till stacken iaf.

Skrev en liten text och glömde den medvetet på ett lunchställe Lotten och jag var på idag. Det är ju liksom det det går ut på. Att lämna en bok nånstans så någon hittar den, läser och gör sen likadant. Bokhyllan svämmar över så tänker nog göra fler fairies framöver. Bra ställen att göra en fairey på är på allmänna kommunikationer, cafeer, restauranger, parkbänkar, tvättstugan eller varför inte i lunchrummet på jobbet.

Innan vi åt var vi på Erikshjälpen, L hittade en jättefin och stadig sängbricka i rotting, hon flyttar snart hop med sitt hjärta och tänker sig mysiga frukostar i sängen. Hon köpte även en tunika som var ursnygg och en handväska i skinn.

Jag köpte

Hittade ju en urläcker ljuskrona med som trådkoner från ljushållaren i våras. Den är dock omöjlig att hitta ljus till så den skänker jag tillbaka och idag hittade jag den här för 60 kr. Ska sätta i glaskupor för värmeljus.

Har ju det i golvljusstaken med och en av kronorna ute. Har klara helt omönstrade och även gula frostade så få se vad det blir.

Har ju en hylla i vardagsrummet med en massa oljelampr från SEA glasbruk, hittade en vas idag som får stå där med. Från samma ställe och av samma formgivare. Ibland är det bra att dom inte vet vad dom säljer. 30 krkostar den inte i butik. Bytte en ful Ikeavas mot den.

Efter vi ätit och tagit en tur ut på landet så hon fick visa var hon ska bo åkte vi en snabbis till Återbruket

Hittade den här sötnosen till marmelad och vita gardiner i tät spets. Har inte fotat gardinerna.
Lite andra praktiska småsaker för 1 och 5 kr med. Insats till en ljuslykta och ett mått.

Hemma mutade jag C att steka köttbullar och göra sås. Sen Tv-soffan. Mandelmann, ett program om vintervägar i Norrland på 3an, så bra! Sen Ullared.

Skruttan är sitt vanliga jag, C har lite svårt att få i henne medicin men med hjälp av L har det gått, även att tvätta såret. Nu har hon gömt sig i sin tunnel. Inte ens morotsgodis fick fram henne.

Måste till sist visa er en bild från framsidan idag. Så vackert när solen lyser på frost och snö.

Redan i morgon ska det dock bli sämre väder, snöslask och grått. Regn t.o.m så då är det väl grönt i morgon kväll igen då.

Nu ska jag avveckla dagen!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Måndag 13 maj 00:14

Ja Den stora älgvandringen alltså. 87 älgar har summit över. L tror det är rekord. Det roliga tycker jag också är alla andra djur man får se liksom på köpet. Järv, björn, lo, ren, grodor, örnar, orrar, svanar, änder, ejder och en massa andra fåglar...

Av Neta - Söndag 12 maj 00:06

Hade tänkt sova länge idag. Men så klart vaknade jag tidigt då. Om jag nu bestämmer, utan att sätta väckning i morgon att jag ska vakna tidigt då, så kanske jag får sova iaf då. Haha! Christine och Marcus var här idag. Vi fikade lite och dom kom ...

Av Neta - Fredag 10 maj 23:27

Vårblommor i Uppsala Lite picknick med sushi och jordgubbar i Stadsparken. Fick en direktleverans av kaffe och nygjorda chokladbollar av dotra i världens sötaste kasse. Vi promenerade ut mot Kunsängarna såg bron som höll i...

Av Neta - Fredag 10 maj 00:09

Åkte till affären idag. Köpte då en påse potatisbullar. Höll på svimma när jag kom hem och såg att det var 1500 g. Frös dom 4 och 4. Blev 7 påsar. 62kr nånting om jag inte minns fel. Så billig mat är det ju. Jag valde att inte platta ut dom. Fic...

Av Neta - Onsdag 8 maj 22:52

Stora snöflingor, regn och 2 gr är ingen bra kombo om man har dåliga leder. Ringde på fm och bad att få byta tid och dom hade väntat på det. Haha! Nu försöker vi nästa onsd i stället. Fick nya ribbade kompressionssockar på posten idag. Så sköna oc...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9
10
11
12
13 14
15
16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards