Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 8 juli 2013

R.I.P.

Av Neta - 8 juli 2013 23:07

 

Tragisk dag i Björklinge idag. Började med att en helikopter snirklade över sjön varv på varv på dan. När vi kom från stan vid 14-tiden var det 3-4 polisbilar här. Senare hörde vi om en försvunnen man på lokalradion, en deprimerad och nedstämd man på dryga 40 från stan vars bil man hittat på badparkeringen. Stort pådrag och polisen hade upprättat en sambandscentral härute på Irongården.

När Elle o jag åkte ner till badet på em såg vi hur man bogserade bort en bil från parkeringen, jag tänkte att det var synd om den personen som låst in nycklarna men sen slog det mig att det kanske var den här mannens bil.

Polisen hade ju kammat igenom spåret och skogen därikring och vi såg också en polistjej med hund som kom från Tallgårdshållet och passerade badet, men tyckte mer det såg ut som hon rastade hunden. Kom också en man med kamerastativ som fotade röda längan vid badet och sen ut över sjön. Polis han också kanske, eller journalist.

Vi åkte hem hit vid 18-tiden och då var polisen kvar vid Irongården. Ungefär vid den tiden skulle det dykas i sjön hörde vi sen. Läste i Björklingegruppen att dom spärrat av en bit av sjön som dom dök i.


En av tjejerna i den gruppens man hade beredskap för att hjälpa till med att leta ikväll eftersom han var med i hemvärnet. Vid 20-tiden hade beredskapen avblåsts och personen sas det hade hittats.

Inte i sjön som alla trott utan enligt en grabb vi känner till härute hade en kompis till honom skickat en bild på mannen hängandes nånstans. Obekräftat så klart så man kan ju hoppas på att det inte stämmer men han skrev så i gruppen. Tonåring som skriver lustiga saker ibland så man ska nog ta det med en nypa salt.

När jag åkte med Elle hem vid 21.30 var inte polisen kvar, och alla nyheter om händelsen är iaf borttagna från medierna Så görs ju enligt policy om man hittar en efterlyst avliden.

Hur han hittats får vi förmodligen aldrig veta.


Ja annars så har jag börjat min 2a pencillinkur idag, nu en 7-dars. Ska det djävlas så.... slapp iaf åka in till doktorn. Fördelen med att ha privat husläkare som känner till en efter 26 år hos samma.


Igår hade vi nästan tropisk hetta och idag har det blåst smådj---ar, ja det började redan i natt. Jag satt ute på altan till 01 i linne i natt och det var nästan olidligt att gå in, ikväll när jag följde Elle hem var det tröja, jacka och handskar som gällde. Men värmen ska visst komma igen i morgon, kan man ju hoppas iaf men behöver inte vara som igår.


På lörd åker vi till Malung 32 mil enkel resa tur och retur på en dag. Åker hem igen efter att ha kört upp husvagn, dotter o kompis, ja vi lär nog få sätta upp tält också. C är den enda med campingvana. Kommer att kännas mkt märkligt att åka hem igen i synnerhet som tävlingarna L skulle jobbat på må-ons är inställda. Men 600 natten för oss två är för mkt för att kunna vara uppe mer än 3 dygn. Det blir nästan lika mkt vi betalt för 8 dygn för alla 4 annars.

Men jag måste ju bo på ett annat sätt nu och det här boendet hos en söt liten dam blir nog bra det också. Framför allt ett boende jag klarar, hade bara varit så mys o kunnat ha scootern med. L kommer ha träningsvärk efter att ha dragit mig i 3 dygn sen, kan ju inte rulla mig själv p.g.a lederna.

Elle Malungstrejkar, hon tycker inte hon har råd med ett dugg mer i sommar om hon åker upp så hon bor här och ska göra roliga saker med en kompis medans vi är däruppe.


Trött är jag efter all medicinering och för mycket sjöluft, den kom så koncentrerat idag ;) Nu ska jag ta mig lite jordgubbar och sen försöka komma i säng. Höll på skriva före midnatt men det är så där 5-6 min för sent.   





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Tisdag 23 april 17:25


Den tär på min SLE tärda kropp. I morse var det full sol och blå himmel men 0-gradigt. Det kämpade sig upp till 7 gr. Ser så skönt ut men det är det inte. Fick ett medelande i Bjkl gruppen om att det är rådjur som härjar på kyrkogården, precis som ...

Av Neta - Måndag 22 april 23:21

Hemköp har sin färs, Ica sin. Icas består av 30% ärtor och HKs av 50% broccolli och blomkål. Den har fått godkänt både av mig och dom som ätit den här. Gjorde ju biffar, det blev 15 st av 500 g, kostade då 30kr. Nu har dom den igen och den här veck...

Av Neta - Söndag 21 april 22:01


Problemet när man sitter som jag är ju att man kanske inte alltid känner hur kall man blir. Jag frös om överkroppen igår och hade tagit med en kofta. Men fötterna blir ofta väldigt kalla utan att jag känner det. I en danslokal är det inte så mkt värm...

Av Neta - Söndag 21 april 01:24

Hängde med L till Fyris ikväll och satt och lyssnade till Micke Ahlgrens. Träffade på 2 gamla kompisar, Gertrud och Kerstin. Så kul att få " prata ikapp lite" Har aldrig hängt med nån lörd innan men visste att våra gamla husvagnsgrannar jobbade där ...

Av Neta - Lördag 20 april 15:03

Sitter och slöar i soffan medans L duschar. Tänker tillbaka på en kul dag igår. Den började tidigt. Hämtade Annika vid 8 och for iväg mot Sörmland. Ett snabbt men välbehövligt kaffe & mackastopp i Strängnäs hamn. Har ju svårt att äta direkt på morg...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards